سلام به همگی حالتون خوبه، بچه ها کسی هست که بیبی چک وقتی زده کلش قرمز شده باشه تا وقتی خطا بیاد و سفید بشه؟؟ من ۲۵ موعد پری مه ولی الان دو روزه نوک سینه هام خییییلی حساس شدن جوریکه لبه ی سوتینم که بهشون میخوره ازجا میپرم، ترشحم دارم تازه تنگی نفس گرفتم و از طرفی شکمم مثل یه توپ گرد شده و میشه گفت سفته، اما بیبی چکم منفی بود، من امیدوارم که باردار باشم، میتونم بنظرتون به قرمز شدن بیبی چک قبل از مشخص شدن خطوط اعتماد کنمکه ممکنه چندروز دیگه مثبت بشه یا نه برا همه همینجوره؟؟؟؟
خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
برای همه همینجوره عزیزم ی حالت صورتی رنگ میگیره بهد خط ها نمیایان میشه دوتا خط مثبت و یک خط منفی
اها اخه مال من خیلی قرمز میشه جوریکه میترسم، قبلا انجام میدادم وقتی منفی بود بقول شما فقط داخلش صورتی میشد کمرنگ، اما اینبار خیییلی قرمزشد و بعد کم کم کمرنگ شد و یه خط شد
خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
من شاید دو هفته از پریودیم میگذره الان زوده برا علایم پریودی، یعنی میتونه علایم بارداری باشه؟؟ بنظرت ...
منم این ماه اقدام کردم ،یک هفته دیگه موعدمه ، دقیقا علائم شمارو دارم همراه با نفخ ، ولی بیبی نزدم منتظرم موعدم رد شه ، من هیچ ماه سینه هام حساس نمیشد ولی این ماه خیلی سرشون دردناک شده ، من شنیدم خوده اقدام کردن هم باعث یکسری علائم میشه حتی اگ باردار نباشی
منم این ماه اقدام کردم ،یک هفته دیگه موعدمه ، دقیقا علائم شمارو دارم همراه با نفخ ، ولی بیبی نزدم من ...
ان شا الله که هرچی به صلاحته نصیبت بشه عزیزم همشم تو اینترنت دارم میزنم میگه علایم بارداریه، من اقدام نداشتم، اما میترسم و استرس دارم اما دوست دارم باردار باشم