2777
2789
عنوان

تو رو خدا اگه کسی بیداره کمکم کنه

198 بازدید | 33 پست

چند روز پیش سرما خوردم

با تب و لرز 

الان همه علایمم خوب شده

ولی گلوم به شدت التهاااااب داره

و شدیدااااا درد میکنه

حتی موقع قورت دادن

الان از شدت دردش نتونستم بخوابم

تو رو خدا بگین چی زود خوبش میکنه

چند روزه نتونستم غذا بخورم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشاسته بخور

آبجوش عسل و لیمو

چهار تخم

شربت عسل و آویشن

آویشن دم کن

سوپ

چایی

آب ولرم

آبنبات اکالیپتوس 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

نشاسته تو شير حل كن گرم كن بخور 

اب ولرم عسل ليمو رو قاطي كن مرتب بخور 

يك دونه انار رو با پوست كبابش كن براش كن دونه هاش ك گرم شدن رو بخور 

مايعات ولرم زياد استفاده كن 

انار رو حتماااا امتحان كن من پارسال سرما خوردم گلو دردم فقط با اين انار خوب شد

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )
تو رو خدا راه چاره دارین بگین دارم میمیرم

به کرونا فکر نکن چون الان فصل پاییز حساسیتا هم شروع شده 

منو شوهرمم چند روزه گلو درد و آبریزش داریم مراعات کن شلغمم خوبه 

نگران نباش خوب میشی انشالله 

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
واقعا؟؟؟؟🤕

شايد بوده چون علاىمش رو داشتي 

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )

اب نمک و مقداری سرکه

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁