2777
2789

من دکترم گفت بچه رو اذیت میکنه سی لاکس و برگ سنا و گل محمدی

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب نیس ضرر داره، بنظرم بچه اسهال میشه به روده هاش فشار میاد دیگه استفاده نکن چون از شیرت تغذیه میکنه هروی بخوری از راه شیرت به دخترتم اثر میذاره سعی کن با کارای دیگه مشکل یبوستتو حل کنی، با دکتر مشورت کن

نگفت از چه نظر اذیت میکنه؟

گفت نفخ و دلپیچه میگیره 

البته من پارسال واسه مشکل یبوست شدید رفتم دکتر اونموقع بچم دو ماهش بود

گفت تا جایی ک میتونی فقط میوه و خوراکیای ملین بخور همین

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
خوب نیس ضرر داره، بنظرم بچه اسهال میشه به روده هاش فشار میاد دیگه استفاده نکن چون از شیرت تغذیه میکن ...

نمیدونستم ضرر داره وای یعنی اسهال میشه به روده هاش فشار میاد دلم ریش شد😢😢

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
گفت نفخ و دلپیچه میگیره  البته من پارسال واسه مشکل یبوست شدید رفتم دکتر اونموقع بچم دو ماهش بو ...

نگفت چه خوراکیایی بخوری وای من نمیدونستم برای بچه دبپیچه میاره تا کی رو شیرم تاثیر داره؟

نگفت چه خوراکیایی بخوری وای من نمیدونستم برای بچه دبپیچه میاره تا کی رو شیرم تاثیر داره؟

منم نمیدونستم یه بسته خوردم 😁😁😁

تا فردا میره آب زیاد بخور 

اونقدری ک آب ولرم و شیر گرم کمکت میکنه چیز دیگ ای اثر طولانی نداره

میوه های ملین انجیر انگور گلابی هنوانه خربزه طالبی موز (به بعضیا عاااالی میفته) کدو حلوایی کلم بروکلی سبزیجات شربت خاکشیر تخم شربتی 

کافئین کم بخور هم واسه خودت هم واسه بچه بده... 

اگ شکمت سفت کار میکنه ک فقط باید چیزای ملین بخوری اگ زخم شده و با درد همراهه باید شیاف و پمادم استفاده کنی ک راحت باشی

خواب کافی ورزش پیاده روی استرس اصلا نداشته باش ک خودش علت اصلی یبوسته

منم نمیدونستم یه بسته خوردم 😁😁😁 تا فردا میره آب زیاد بخور  اونقدری ک آب ولرم و شیر گرم کمک ...

کمی بواسیر دارم بعد از زایمان اینطوری شدم یبوستم دارم مامام گفته پماد استفاده کنم و غذا های ملین بخورم استرس ک داغونم کرده همش ترس این درد لعنتیو دارم یه ماهه دارم تحملش میکنم خسته شدم دیگ😭😭

کمی بواسیر دارم بعد از زایمان اینطوری شدم یبوستم دارم مامام گفته پماد استفاده کنم و غذا های ملین بخو ...

وااای منم روزای اول آب نمیخوردم ک نرم دستشویی درد بکشم😨😨😨😨😨😨

ولی مجبوری ک یه مدت کوتاه تحمل کنی تا کم کم با رعایت خودش خوب میشه منم روزای اول زجر میکشیدم ولی الان عالیم اگ رعایت نکنم ک داغوووون میشم تا وقتی ک شیر میدیم همین مشکل هست.... 

سوپم عالیه املت قرمه سبزی 

یه نصیحت اصلا باد معدتو نگه ندار چون اون باعت میشه بیشتر اذیتت کنه و بدتر بشی سخته ولی چاره چیه

یه دکترم اگ بری بد نیس باز اون معاینت میکنه بهتر میدونه چی مصرف کنی

وااای منم روزای اول آب نمیخوردم ک نرم دستشویی درد بکشم😨😨😨😨😨😨 ولی مجبوری ک یه مدت کوتاه ...

رفتم پیش دکتر گفت طبیعیه بعد یه مدت خوب میشی ولی خسته شدم بارداری و زایمان انقد اذیتم نکرد بخدا

رفتم پیش دکتر گفت طبیعیه بعد یه مدت خوب میشی ولی خسته شدم بارداری و زایمان انقد اذیتم نکرد بخدا

پس لابد زیاد وخیم نبوده من ک کلا مقعدم کیپ شده بود وحشتناک خدا نجاتم داد کارم به عمل نرسید تا دیر نشده خودتو درمان کن فقط بچسب به ملین.... 

یه مدت جوجه کباب فست فود غذای چرب سیب زمینی سرخ شده و.... نخور یه مدد کوتاهه مراعات کنی دوباره میتونی مثلا ماهی یه بار بخوری فقط آب زیاد بخور خیلی اونقدر ک شکمت فکر کنی دریاچه شده صبحا هم ناشتا شیر گرم کن و تقریبا گرم رو داغ بخور تا شکمت کار کنه 

پس لابد زیاد وخیم نبوده من ک کلا مقعدم کیپ شده بود وحشتناک خدا نجاتم داد کارم به عمل نرسید تا دیر نش ...

باید این کارا رو بکنم تا الان زیاد رعایت نکردم الان باید سفت سخت بچسبم به درمان خودم