حالا نمیدونم کی و کجا چیشده😐گریه چرا ولی خدا همه رو خوب کنه منم بزاره اولویت قاطی کردم قشنگ😑😑😑😶
درتاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد 🤩🤩 اولین دیدار من شروع شد ،شروع اتفاقای خوب برای منه دیگه قراره همه چی عالی پیش بره مطمئنم همه چی همونجوری ک میخوام پیش میره و من با قدرت ادامه میدم پر قدرت
عزیزم😂خب گریه کن چه اشکال داره فقط اگه صبح قرار نیست جایی بری چون چشمات نخودچی میشه
من یه سیب خنده رو و دست نیافتنی بودم بالاترین نقطه یه درخت🍎🍎🍎که منتظر شاهزاده سوار بر شاسی بلند ترجیحا سفید بودم که بیاد منو بچینه😍😍😍 اما شوهر بیشوررررم اومد با دمپایی زد من افتادم😑😑😑😑
منم میشم ولی این یه حالت شکست عشقی داره حالا دنبال اون گور به گوریم😂😂
درتاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد 🤩🤩 اولین دیدار من شروع شد ،شروع اتفاقای خوب برای منه دیگه قراره همه چی عالی پیش بره مطمئنم همه چی همونجوری ک میخوام پیش میره و من با قدرت ادامه میدم پر قدرت
عزیزم😂خب گریه کن چه اشکال داره فقط اگه صبح قرار نیست جایی بری چون چشمات نخودچی میشه
نه بابا کجا دقیقا چشامم پف میکنه ریزم میشه😐