2777
2789
عنوان

عمل بینی یا...

151 بازدید | 16 پست

سلام  من بینیم خیلی فرمش خوبه کوچیک و کشیده ست. تنها عیبی ک داره یخورده خیلی کم قوز داره .ولی طبیعی سربالاست. بنظرتون بینیمو عمل کنم یا بجاش با پولش  دندونامو لمینت کنم و لیفت کنم بینیمو ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا

چون دندون واجب تره..عمل بینی ریسکه...ولی دندون صد در صد خوشمل ترت میکنه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
حالا که دماغت ایراد خاصی نداره صد در صد لمینت

امضات😍😍😍

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
لیفت بینی موقته باز برمیگرده و مدلش خراب میشه اگه میخوای عمل کن دندوناتم لمینت نکن همشو از دست میدی

میگن اگه دوسه بار لیفت کنی دائم میشه. راستش بینیم خوبه مشکلش یکم قوزه ک زیادم معلوم نیست میترسم عمل کنم بد شه

میگن اگه دوسه بار لیفت کنی دائم میشه. راستش بینیم خوبه مشکلش یکم قوزه ک زیادم معلوم نیست میترسم عمل ...

اره احتمالش زیاده چون دوست منم بینیش مشکلی نداشت فقط قوز داشت عمل کرد افتضاح شد 

چون عمل بینی ریسکش بالاست بنظرم فقط اونایی ک دماغاشون داغونه مثلا از جایی افتادن شکسته یا انحراف داره یا خیلی گوشتی و بزرگه عمل کنن براشون خوبه بقیه خیلی ریسکیه اگه بد شه عمل ترمیمی ام ک الان دوبرابر قیمت عادیه اصلا ارزش نداره