2777
2789
عنوان

احساس خفگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3365 بازدید | 45 پست
داروم آسنترا بود این قرص هم استرس هم افسردگی رو بهتر میکنه آدمو بیخیال میکنه و کم کم سطح انرژی رو می ...

ممنون گلم منم شاید دارو بگیرم چون بهترم ولی نوسان زیادی دارم و لذت از زندگی برام مثل قبل نیست.گوشه گیر شدم

ممنون گلم منم شاید دارو بگیرم چون بهترم ولی نوسان زیادی دارم و لذت از زندگی برام مثل قبل نیست.گوشه گ ...

آره یه دوره درمانی کامل داشته باش با یه ورزش انشالله خوب میشی

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم‌مثله شمام .یکی دوبار غذا و آب پرید تو گلوم رفتم اون دنیا برگشتم خییلی وحشت ناک بود مرگ رو با چشم ...

عزیزم شما حوب شدی ؟ منم چندروز نمیتونم چیزی بخورم همش میترسم انگار گیر میکنه توی گلوم استرس دارم ، توی گلوم انگار ی چیزی هس 😭

شما هم احساس میکردین غذا گیر میکنه ؟ من چند روزه اینطوری ام انکار چیزی توی گلومه از ترس نمیتونم چیزی ...

سلام 

ببخشید شما خوب شدین؟؟ 

ممنون میشم جواب بدین

آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......💫💙   من خوشبخت تررررینم :) 
سلام  ببخشید شما خوب شدین؟؟  ممنون میشم جواب بدین

سلام عزیزدلم راستش من بخاطر ترس و استرسی که از خفگی داشتم دوره ی خیلی بدی رو سپری کردم و حدود ۱۵ کیلو وزن کم کردم یکسال بیشتره که گذشته 

علتش استرس ریفلاکس اسید معده و تلقین بیش از حد بود

شمام نترس عزیزم چیزی نیس کم کم سعی کن بخوری که وزتت پایین نره با آرامش بخور زیاد هم بجو

منم الان هنوزم ترس ته وجودم هس همیشه باید آب کنارم باشه و غذا خوردنم خیلی طول میکشه کلی هم میجوام ولی خداروشکر بهتذ شدم

از ته قلبم برات دعا میکنم زودی خوب بشی❤️

سلام عزیزدلم راستش من بخاطر ترس و استرسی که از خفگی داشتم دوره ی خیلی بدی رو سپری کردم و حدود ۱۵ کیل ...

واییی ۱۵ کیلووو !!

من اگه این حجم وزن کم کنم دیگه هیچی ازم نمیمونه 🤕🥺

یعنی الان دیگه حس گیر کردن و حس خفگی رو ندارید؟ 

آرامش من از درون من می‌جوشد مثل چشمه ای جوشان از لابلای سنگلاخ......💫💙   من خوشبخت تررررینم :) 
واییی ۱۵ کیلووو !! من اگه این حجم وزن کم کنم دیگه هیچی ازم نمیمونه 🤕🥺 یعنی الان دیگه حس گیر کردن ...

دقیقا منم رسیده بودم به ۳۹-۴۰ کیلو

الانم بشدت ااغرم استخوونام کاملا مشخصه …

چرا عزیزم من هنوزم هر لقمع ای که میخورم فراموش نکردم و کلی میجوام و گاهی اوقات واقعا با ترس پایین میره

اما خداروشکر نسببت به اوایل خیلی بهتر شدم

چند ماه پیش واقعا فاجعه بودم..

شمام سعی کن وعده هات رو زیاذ کنی 

آب بزاری کنارت و زیاد بجویی که از ترست کم بشه

🥲❤️

دقیقا منم رسیده بودم به ۳۹-۴۰ کیلو الانم بشدت ااغرم استخوونام کاملا مشخصه … چرا عزیزم من هنوزم هر ...

ممنون بابت توضیحتون