2789
عنوان

احساس خفگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3348 بازدید | 45 پست
وای آخه جون.من والا دولپی می خوردم.بعد معدم یه کم مشکل پیدا کرده بود نمی دونستم گلوم خلطی بود بعد بع ...

منم‌مثله شمام .یکی دوبار غذا و آب پرید تو گلوم رفتم اون دنیا برگشتم خییلی وحشت ناک بود مرگ رو با چشمان دیدم 

وحالا میترسم از زندگی ناامیدم  همش استرس دارم که دوباره اینطوری شم . حتی مردن تو این شرایطم سخته . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم‌مثله شمام .یکی دوبار غذا و آب پرید تو گلوم رفتم اون دنیا برگشتم خییلی وحشت ناک بود مرگ رو با چشم ...

عزیزم بهم پیام بده واتساپ من خوب خوب شدم تو هم خوب میشی ۰۹۰۳۹۷۸۰۱۶۱

عزیزم یه ورزشیو شروع کنه دکتر من خیلی دکتر خوبی بود انقد که به ورزش تاکید میکرد رو داروهاش تاکید نمیکرد

من خداروشکر پانیک چندینوچندسالم درمان شد

همه این علائم مسخره رو داشتم

یه دوره ورزشو رژیم درمانی سالم خوری داشتم دارو مصرف کردم یه فعالیتی رو شروع کردم اصن ازین رو به اون رو شدم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
عزیزم یه ورزشیو شروع کنه دکتر من خیلی دکتر خوبی بود انقد که به ورزش تاکید میکرد رو داروهاش تاکید نمی ...

منم رفتم سرکار خیلی بهتر شدم.چه روزای سختی بود.....خداروشکر انشالله همه مریضا خوب شن.بچه ها امیدوار باشید مریضی درمان داره مخصوصا روحی .خدارو شکر.ورزش هم عالیه .مریضی ریز ریز طی سال ها اومده و طی سال ها هم می‌ره .بچه ها آب هم از گلو من پایین نمی رفت انقد می ترسیدم.تو ماشین تو آسانسور نمی نشستم.الحمد الله حل شد.فقط ناامید نشوید تلاش کنید.حتما تغذیه کنید .و خواب.من سر کار رفتم خوابم تنظیم شد سخت بود اصلا آسون نبود ولی خب تو کرونا باشگاه نمیشد رفت.خلاصه مشغولیت بدید که دهنتون از افکار منفی خالی بشه یا کم بشه.تو آدما خیلی باشید اونوقت بی معنایی ترساتونو می فهمید

منم رفتم سرکار خیلی بهتر شدم.چه روزای سختی بود.....خداروشکر انشالله همه مریضا خوب شن.بچه ها امیدوار ...

خداروشکر که شما هم خوب شدی... منم هرجا میبینم بحثش هست دوس دارم بهشون بگم که خوب میشین فقط باید یه مدت همه جوره حواستون به خودتون باشه...منم چندسال باهاش سر کردم اونموقع فکر میکردم زندگیم تا ابد اینجوریه

اره اون ناامیدیه از همه چی بدتره.خدارو شکر چه ورزشی می ری گلم

همه نوع ورزشی رفتم😄 یوگا تی آر ایکس پیلاتس زومبا

الانم که وقت ندارم باشگاه برم با فیلم ورزشی تو خونه ورزش میکنم

من جدیدا حالت بی حوصلگی هم دارم.شما اونم داشتید؟

قبل شروع درمان داشتم ولی بعدش نه، این قرصه که میخوردم حالمو خیلی بهتر میکرد...یه مولتی ویتامینم میخوردم 

قبل شروع درمان داشتم ولی بعدش نه، این قرصه که میخوردم حالمو خیلی بهتر میکرد...یه مولتی ویتامینم میخو ...

عزیزم اگر برات سخت نیست یه توضیح کوتاه میدی.من تک فرزندم و مشکل خاصی نداشتم در زندگی و همسر خوب دارم اما  یه مقدار نوسان دارم بین اضطراب و افسردگی که تراپیست هم دارم ولی نوسان هم دارم.چه دارویی دادند و چه ورزشی رو شروع کردید

عزیزم اگر برات سخت نیست یه توضیح کوتاه میدی.من تک فرزندم و مشکل خاصی نداشتم در زندگی و همسر خوب دارم ...

داروم آسنترا بود این قرص هم استرس هم افسردگی رو بهتر میکنه آدمو بیخیال میکنه و کم کم سطح انرژی رو میبره بالا من درمانمو قبل کرونا شروع کرده بودم که هنوز کلاسای ورزشی دسته جمعی بود اونموقع یوگا و ایروبیک میرفتم جوری که هرروز باشگاه بودم

ارتباطمو با آدمای منفی قطع کردم، از احساسات بدم پیش خانوادم یا همسرم حرف نمیزدم چون اونقد درکم نمیکردن فقط باعث میشد حس بدتری نسبت به خودم داشته باشم

یه چیزی هم که خیلی مهم بود یه دوره رژیم لاغری و سالمخوری با طبع اصلاح شده گرفتم هم وزنم پایین اومد هم بدنم سالمتر شد 

حرفه خیاطی رو شروع کردمو حسابی خودمو مشغول کردم

در کل خیلییییی تلاش کردم تا این بیماریهای روحی دس از سرم بردارن الان خودمم به اونروزا فکر میکنم باورم نمیشه چون بازم خیلی درگیر مسائل دیگه شدم خودمو یادم رفته

الان سرکار میرم باز بهم تنش وارد میشه استرسش تو زندگیم میاد

عزیزم اگر برات سخت نیست یه توضیح کوتاه میدی.من تک فرزندم و مشکل خاصی نداشتم در زندگی و همسر خوب دارم ...

ممکنه یه مشکلاتی تو کودکیت باشه که حتی یادت نیاد.. اونا باعث اضطرابو افسردگی تو بزرگسالی میشه

ممکنه یه مشکلاتی تو کودکیت باشه که حتی یادت نیاد.. اونا باعث اضطرابو افسردگی تو بزرگسالی میشه

اره امکانش هست.من میام به غذا خیلی کم هست انگار تو به دنیای درون خودم زندگی می کنم🤔باید ورزشی شروع کنم دوباره