2777
2789
عنوان

مرد بد

264 بازدید | 21 پست

خانواده آقا پسر ها تروخدا وقتی میبینین...پسرتون‌  مشکل اعصاب داره دست بزن داره معتاده براش زن نگیرین

زن دکتر نیست...فقط یک عمر نفرین با خودتون همراه دارین ....

یک نمونه پدر بنده...که تا همین  الان هم پدر و مادرش دارن فحش میخورن...

یا...دایی بنده دوران مجردی اش دست بزن داشت حتی روی مادرش ...براش زن گرفتن از چه خانواده خوبی و ساکت و آرومی و ابرو دار...تا حالا چن بار زنش رو زده ..یه بچه ۲ ساله داره یکی رو ۷ ماهه بارداره...این هفته جلو چشم بچش موی زندایی ام رو بریده ...

دا یم خونه داره ماشین داره ۲ تا باغ داره ولی آدم نیست...

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوران مجردی اش به مامانم می گفتن براش یه دختر خوب پیدا کن..مامان من می ترسید میگفت آدم نیست من خودم دختر دارم چرا آه یکی دیگه تو زندگی ام باشه

زنداییت چرا زرتو زرت داره بچه میاره ازش؟

گل گفتی

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

عزیزم خانواده ها معتقدن زن بگیره درست میشه بعدم زن بدبخت صداش دربیاد میگن بچه بیار درست میشه، کاری رو که پدر و مادر نتونستن انجام بدن چطوری یه زن غریبه با  بچه میتونه انجام بده؟ 

زنداییت چرا زرتو زرت داره بچه میاره ازش؟

دقیقا این برای ما هم سواله بارداری اولش ۶ ماه بعد ازدواجش بود و وقتی که پسر اولش ۱ سال و خورده ای بود این یکی رو آورد....خیلی شوله

دقیقا این برای ما هم سواله بارداری اولش ۶ ماه بعد ازدواجش بود و وقتی که پسر اولش ۱ سال و خورده ای بو ...

یکم تقصیر خودشم هست انقد مظلومو بساز بودن خوب نیس بدبخت میکنه ادمو بچه هاشم داره بدبخت میکنه 

اینا باید ی زن سلیطه گیرشون میومد خیلی ناعدالتیه واقعا