2777
2789
عنوان

خواب در بارداری

69 بازدید | 8 پست

من دیدم خانومای باردار بیشتراز قبل میخوابن پس من چرا چهارماهه تو حسرت خوابم😭اصلا خواب راحتی ندارم نمیتونم مثل قبل خوب بخوابم...چرااخه؟

من قبل بارداری مشکل خواب داشتم ب شدت. اصلا ب طور طبیعی خوابم نمی‌برد فقط با قرص. بعد بارداری خواب های رویایی دارم سرمو میذارم رو بالش بیهوش میشم حتی شوهرم میگه اینقدر خوابت سنگین و عمیق خرو پف میکنی😯

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبل بارداری مشکل خواب داشتم ب شدت. اصلا ب طور طبیعی خوابم نمی‌برد فقط با قرص. بعد بارداری خواب ها ...

عههه چ خوب....منن قبل بارداری راحت میخوابیدم توپ هم تکونم نمیداد الان فقط کافیه کنارم نفس بکشی😐چرا برعکسه همه چی😂😂😂خیلی اذیت میشم نیاز ب خواب دارم همین چیزام باعث میشه سردردم بیشتر بشه

عههه چ خوب....منن قبل بارداری راحت میخوابیدم توپ هم تکونم نمیداد الان فقط کافیه کنارم نفس بکشی😐چرا ...

همه چی برعکس تو بارداری. من قبل بارداری تو حالت عادی گاهی ویار و تهوع شدید میگرفتم از وقتی باردار شدم انگار ن انگار

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
چهارماهه ها😭کم نیست بخدا خیلی اذیت میشم

بیشتر خانوما باردار میشن همینجورین..من از وقتی رفتم تو شیش شبا نمیتونم راحت بخوابم

اسم کاربریم محمدعلی اسم پســرمه❤اشتباه تایپ شد نتونستم درستش کنم😤
بیشتر خانوما باردار میشن همینجورین..من از وقتی رفتم تو شیش شبا نمیتونم راحت بخوابم

منم چهار ماهگی رو هفته دیگه تموم میکنم ولی از وقتی لقاح صورت گرفته من ی دردایی رو نصف شبی داشتمممم واااااای میمردم ینی...فکر میکردم سرطان رحم دارم ینی دراون حد درد داشتم بعد دوسه هفته بی بی زدم مثبت بود فهمیدم از بارداری بود...تاامروز من خواب راحت نداشتم ک نداشتم