سلام بچه ها من یه سوال دارم مادر شوهرم چهره قشنگی نداره و اینکه ببخشید معیار سنجش و ارزیابی من نیست برای من چهره ی افراد اما ایشون زشته و من نمیخوام بچه م شبیه ش باشه به همسرم که گفتم بهش برخورده که کجا زشته باورم نمیشه فکر کرده مادرش خوشگله 😳😳 کار بدی کردم؟؟ هر کی مادرشو دیده میگه چقدر زشته ، اما خانم خوبیه واقعا هر چی توضیح میدم که بابا چهره رو خدا داده و ملاک برتری نیست، اما این حقیقته میگه بعد از ۴۰ سال زندگی با مادرم اومدی میگی مامانت زشته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهت بر خورد ؟نطر من اینه !ب هر کس بگی مادرش زشته بهش برمیخوره کار خوبی نکردی
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
مطمن باش حتی اگه زشت ترین فرد ادم روی زمین باشه برای پسرش زیبا و با ارزشه.....کاری به چهری بچه ایندتون ندارم ..ولی امید وارم اخلاقشون و طرز فکرشون به شما نبره💖
اول عکس بده از خودت تا میزان زیبایی و زشتی خودتو واست معلوم کنیم بعد نوبت به مادرشوهر هم میرسه
تا اخر عمرش باید بره مشاور 😂😂
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃