سلام بچه ها من یه سوال دارم مادر شوهرم چهره قشنگی نداره و اینکه ببخشید معیار سنجش و ارزیابی من نیست برای من چهره ی افراد اما ایشون زشته و من نمیخوام بچه م شبیه ش باشه به همسرم که گفتم بهش برخورده که کجا زشته باورم نمیشه فکر کرده مادرش خوشگله 😳😳 کار بدی کردم؟؟ هر کی مادرشو دیده میگه چقدر زشته ، اما خانم خوبیه واقعا هر چی توضیح میدم که بابا چهره رو خدا داده و ملاک برتری نیست، اما این حقیقته میگه بعد از ۴۰ سال زندگی با مادرم اومدی میگی مامانت زشته
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
بهت بر خورد ؟نطر من اینه !ب هر کس بگی مادرش زشته بهش برمیخوره کار خوبی نکردی
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
مطمن باش حتی اگه زشت ترین فرد ادم روی زمین باشه برای پسرش زیبا و با ارزشه.....کاری به چهری بچه ایندتون ندارم ..ولی امید وارم اخلاقشون و طرز فکرشون به شما نبره💖
اول عکس بده از خودت تا میزان زیبایی و زشتی خودتو واست معلوم کنیم بعد نوبت به مادرشوهر هم میرسه
تا اخر عمرش باید بره مشاور 😂😂
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃