2821
2789
عنوان

عروسمون😑😑😑😑

3035 بازدید | 137 پست

وای بچه ها بیاین کمک میخوام

عروس ما با من ی جوری جلوی مامانم رفتار میکنه ک مامانم میگه عروس عاشق توعه و تو رو خیلی دوست داره

منم اوایل خیلی خیلی خوب بودم باهاش اما بعدا دیدم با خودم ک تنهاعه بی محلی میکنه اما توی گروها جلوی همه ی جوری قربون صدقه من میره همه میگن وای چقد خواهرشوهرشو دوست داره

ی جوری هم داداش منو پر میکنه سر اتفاقایی ک نیفتاده من همیشه خدا مقصرم البته اینم هست ک پدر من داداشم و زن داداشمو خیلی دوست داره و همیشه تبعیض میذاشته، خلاصه اینکه همیشه من بدم؛ همیشه عروسمون خوب گفته ب من

واقعا گیر افتادم بین ی عالمه ادم سیاستمدار

تولدم هم که شده بود ی جوری به من گفت توی گروه وای ریحانه  جون عزیزززم تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد باشی و اتفاقای خوب برات بیفته با ی عالمه قلب و بوس!

شما فکر کنید مامان بابای من حرفاشو میخونن دیگ باورشان نمیشه وقتی با من تنهاست چجوری رفتار میکنه

چیکار کنم بچه ها؟

واقعا بین من و پدر مادر و داداشم خیلی فاصله انداخته 

خیلی بلد و با سیاسته😞

من الان توی دلم نی نی دارم، یه تنبلی تخمدان هستم در خدمت شما، لطفا برای سلامت رسیدن نی نی دعا کنید🙏🏻 اگر شماام مشکل تنبلی تخمدان دارید بیاید تو این تاپیک: https://www.ninisite.com/discussion/topic/8543108/%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%86%d8%a8%d9%84%db%8c-%d8%aa%d8%ae%d9%85%d8%af%d8%a7%d9%86-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9%d9%88-%d9%be%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%af%db%8c%d8%af-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af-%d9%87%d9%85%d9%87-%d9%be%d9%84%db%8c-%da%a9%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c%da%a9-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%a8%db%8c%d9%86?page=1

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثل خودش باش

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       

هیچ کاری.فقط کار به کارش نداشته باش.توام مثل خودش رفتار کن.جلو همه یه عالمه تحکیلش بگیر.چرا خودتو بده کنی.تنها بودین عین خودش رفتار کن

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز