بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر...
یه سری فایل صوتیه میگن اگه گوش بدی مثلا قدت بلند میشه یا دندونت ترمیم میشه یا چشمات رنگی همشم سرکاریه و دروغ تازه ممکنه خطرناکم باشه. کلا سمت این چیزا نرید
یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر...
من با ۲۸ سال سن ۴ سانت قد کشیدم خنگ کلمه ی زشتیه احترام_بزاریم#
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
من ساب طراحی می کردم
خودم می دونم هیچ نتیجه ای نداره... 😐😐😐😐
واقعا رفتی پول ساب دادی؟ 😐😐😐😐😐
صفحه ی رشد تا سن 20 سالگی بسته می شه
امکان نداره کسی قد بکشه...
همچین چیزی از لحاظ علمی ثبت نشده 🤦♀️🤦♀️
یه سری فایل صوتیه میگن اگه گوش بدی مثلا قدت بلند میشه یا دندونت ترمیم میشه یا چشمات رنگی همش ...
من دیگه واقعا نمیدونم واقعا چی بگم ضمیر باطن قدرت باور نکردنی داره همون روح خداست که درما دمیده شده تابحال باخودت حرف زدی؟کی جوابتو میده؟اون همون ضمیر باطنه فرقمون با حیوونها یکیش همینه دیدی به کسی فکر میکنی فردا زنگ میزنه بهت؟
به اتفاق بد فکر میکنی باخودت درموردش میگی این اتفاق نیافته فرداش میافته؟چون ضمیر باطنت شنیده وواست پیش اورده ولی مثل بچه خوب وبد روتشخیص نمیده
بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔