2821
2789

محض رضای خدا یکی بگه اصلا چی هست ؟

إِلَهِی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْکشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَیک الْمُشْتَکی وَ عَلَیک الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اَللَّــهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَینَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِک مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِیبا کلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِی یا عَلِی یا مُحَمَّدُ اِکفِیانِی فَإِنَّکمَا کافِیانِ وَ انْصُرَانِی فَإِنَّکمَا نَاصِرَانِ یا مَوْلانَا یا صَاحِبَ الزَّمَانِ اَلْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی أَدْرِکنِی السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر جان خلاصه که خودتو تو این دام ننداز    

راست می گه اسی 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
آفرین! یه هم نظر پیدا کردم     یه تاپیک دیگه ام گفتم این چیزا جادو جمبل مدرنه   این ...

من بدون ساب هم همچبن کارهایی کردم چرا وقتی اعتقاد نداری میای توهمچین تایپیکی؟باوراتو واسه خودت نگه دار نیازی به ترویج نیست

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
یه سوال بپرسم نمیخندین؟🥺 ساب چی هست حالا

یه سری فایل صوتیه میگن اگه گوش بدی مثلا قدت بلند میشه یا دندونت ترمیم میشه یا چشمات رنگی  همشم سرکاریه و دروغ تازه ممکنه خطرناکم باشه. کلا سمت این چیزا نرید

محض رضای خدا یکی بگه اصلا چی هست ؟

یه فایل صوتیه 

خنگا می رن می خرنش رنگ چشم و چالشون عوض بشه 

(آخه لنتیا چی می تونه دی ان ای و تغییر بدهههههه؟) 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
         استارتر جان خلاصه که خودتو تو این دام ننداز    

خواهشا ترویج دروغ نکنید یکم اطلاعاتتون رو اضافه کنید مطالعه کنید درمورد ضمیر ناخودآگاه

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
یه فایل صوتیه  خنگا می رن می خرنش رنگ چشم و چالشون عوض بشه  (آخه لنتیا چی می تونه دی ان ...

من با ۲۸ سال سن ۴ سانت قد کشیدم خنگ کلمه ی زشتیه

احترام_بزاریم#  

من با ۲۸ سال سن ۴ سانت قد کشیدم خنگ کلمه ی زشتیه احترام_بزاریم#  

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

من ساب طراحی می کردم 

خودم می دونم هیچ نتیجه ای نداره... 😐😐😐😐

واقعا رفتی پول ساب دادی؟ 😐😐😐😐😐

صفحه ی رشد تا سن 20 سالگی بسته می شه 

امکان نداره کسی قد بکشه... 

همچین چیزی از لحاظ علمی ثبت نشده 🤦‍♀️🤦‍♀️

ساب چیه  چرا من نمیدونم😖🥴

همون بهتر که ندونی 

یه سری فایل صوتیه میگن اگه گوش بدی مثلا قدت بلند میشه یا دندونت ترمیم میشه یا چشمات رنگی   همش ...

من دیگه واقعا نمیدونم واقعا چی بگم ضمیر باطن قدرت باور نکردنی داره همون روح خداست که درما دمیده شده تابحال باخودت حرف زدی؟کی جوابتو میده؟اون همون ضمیر باطنه فرقمون با حیوونها یکیش همینه دیدی به کسی فکر میکنی فردا زنگ میزنه بهت؟

به اتفاق بد فکر میکنی باخودت درموردش میگی این اتفاق نیافته فرداش میافته؟چون ضمیر باطنت شنیده وواست پیش اورده ولی مثل بچه خوب وبد روتشخیص نمیده