2821
2789
نه اهنگش خارجیه اصلا وقتی مخونه

ولش کن پس شاید بد باشه

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینی که من دان کردم هیچ صدایی توش نیس یه آهنگ ملایم و صدای بارونه، قبل از این هم من خودم همیشه آهنگ ...

خب ساباهمینن صدا دار و بی صدا فرقی نداره مهم  پیامی هست که تو اون فایل نهفته ست ..شما اگاه نیستین که چه پیامی به مغزتون میفرستید 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

باز من تاپیک ساب دیدمممممم

اگه ساب واقعی بود الان نصف ملت بور و چشم رنگی بودن... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
باز من تاپیک ساب دیدمممممم اگه ساب واقعی بود الان نصف ملت بور و چشم رنگی بودن... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍ ...

آفرین! یه هم نظر پیدا کردم  

یه تاپیک دیگه ام گفتم این چیزا جادو جمبل مدرنه  این کارو با خودتون نکنید.

دو حالت داره. اگه دروغن این چیزا خب چرا گوش بدیم و به خودمون آسیب بزنیم؟

اگه راستن خودتون که عقل دارید. چطور ممکنه یه فایل صوتی گوش بدی بعد چشمات رنگی بشه؟  این خرافات چیه آخه  

آفرین! یه هم نظر پیدا کردم     یه تاپیک دیگه ام گفتم این چیزا جادو جمبل مدرنه   این ...

بابا استاد من ترکوندم با ساباش 

اخرم نه چشم رنگی شدم نه تغییر خاصی توی چهرم رخ داد😁😁😁😁😁

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
بابا استاد من ترکوندم با ساباش  اخرم نه چشم رنگی شدم نه تغییر خاصی توی چهرم رخ داد😁😁😁😁😁

بالاخره هر چند وقت یه بار باید با یه بهونه ای مردمو تیغ بزنن و سرگرم کنن دیگه. حالا این سری نوبت این چرت و پرتاست.

بالاخره هر چند وقت یه بار باید با یه بهونه ای مردمو تیغ بزنن و سرگرم کنن دیگه. حالا این سری نوبت این ...

یه چیزی بگم

استاد من به شدت ساب و قبول داشت 😁😁😁

وقتی می گفت بیا سابایی که ساختم و گوش بده قیافم همچین می شد:

بچه ها از فایلا ی رایگان استفاده نکنید خیلی مضره ..خودتون الان متوجه نمیشید اما با گذر زمان مشکلات ز ...

پولیاشم معلوم نیس راس باشه یا نه

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
استاد چی بود؟ خودش می ساخته؟    

روانشناسی 

بعله خودش می ساخت 

هرچی می گفتم استاددددد تموم کن این بازی کثیف 

تا خودش به این نتیجه رسید سابا واقعی نیستن بیخیال شد 😁😁😁😁😁😁

آره استفاده کردم کانالش معتبره وپرطرفدار کانال سابلیمینال مهرگان توتلگرام رایگان هم هست

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔