2777
2789
عنوان

بانوان محترم تشریف میارین؟؟؟

102 بازدید | 14 پست

سلام خانوما من تو اقدامم الان چن روزه عفونت قارچی گرفتم از دکتر خسته شدمممم چیکار کنم نشستن تو محلول جوش شیرین خطرناکه چن روزی از تخمک گذاریم گذشته😭

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

اون ماه پماد لکورکس وقرص مترونیدازول ۵۰۰هم خودم هم شوهرم خوردیم چیکار کنم دیگه

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه تاپیک دیدم اینجا  خانومه همین مشکلو داشت   یه مدت سیر میخورد هرروز   حالا نمیدونم صبح ناشتا بود یا نه   ولی احتمال زیاد همینجوری گف     بعد گفت یه مدت میخورده عفونت قارچی واژنش خوب شده 

خودمم یه بار تو کانال تلگرامی اینو دیدم   حالا شما بخور ضرر که نداره سیر کلی خاصیتم داره      

پماد کلوتریمازول یه درصد واژینال از داروخانه بگیر یه هفته بزن شب تا صبح

روش خلنگی چی الان خارش دارم شرایط رفتن به داروخانه ندارم😭

من یه تاپیک دیدم اینجا  خانومه همین مشکلو داشت   یه مدت سیر میخورد هرروز   حالا نمیدو ...

مگه سیر گرم نیس؟؟؟؟

چرا تو اینترنت زدم  نوشته گرمه

بدبختی منم گرماییم با یه بادمجون سادم بدنم حرارت میده چیکار کنم

[QUOTE=158064661]مگه سیر گرم نیس؟؟؟؟[/QUOاگه گرم باشه ایرادی داره ؟

برای بدنم حرارت میزنه پر جوش وخارش وتاول ولی میگن تو اقدام بعد از تخمک گذاریم نخوری بهتره

بدبختی منم گرماییم با یه بادمجون سادم بدنم حرارت میده چیکار کنم

خب در کنارش چیزای سرد هم بخور   مثلا در طول روز گل ختمی بخور 

منم طبعم خیلی گرمه   ولی سیر میخورم مشکلی پیش نمیاد واسم   حالا نمیدونم تو چه جوری باشی     ولی به حل شدن مشکلت می ارزه فک کنم   بازم خودت هرجور  صلاح میدونی 

خب در کنارش چیزای سرد هم بخور   مثلا در طول روز گل ختمی بخور  منم طبعم خیلی گرمه   و ...

ممنون گلم