شاید چیز کلیشه ای باشه از نظر بعضیا ولی واقعا هر بار واسه ادم اتفاق بیوفته اذیت کنندس . چن روز پیش داشتم از کلاس میرفتم خونه ، پیاده بودم از یه کوچه رد میشدم چنتا مغازه بود اونجا ولی هوا تازه تاریک شده بود یکی هی میومد دور میزد و چرت و پرت میگفت -_- واقعا اعصابم خرده . من اصلا خیلی کم میرم بیرون ولی تقریبا هر وقت تنها رفتم واسم پیش اومده . واقعا مسخرست😭 اصلا نمیتونم جواب بدم کاری بکنم خیلی استرس میگیرم . بعدش که میام خونه خیلی خودخوری میکنم اعصابم خرد میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
هیچی به اندازه جاری زشت به آدم اعتماد بنفس نمیده با خودمعهد بستمبه هیچعنوان داخل تاپیک های ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخهجدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بیشعور زودتر منقرض میشد🤣