2777
2789
عنوان

مادرررشوهر

400 بازدید | 45 پست

بچم چهار ماهشه هی وقت بی وقت میان پایین یعد از خونه زندگیم ایراد میگیره میگه من ۸ ۱بح همه کارمو میکردم . دهنمو سرویس کرده هاااا . خسته شدم امروزم با شوهرم بحثم شد میگفت صداتون نره بیرون . گفتم وا شما خودتون که بدترین میگفت نه کجاااا خیلی رو داره بخدا . نمیتونمنم بلند بشم شرایط اقتصادی خرابه 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

چاره نیس عزیزم تا وقتی یجا هستی همینه من نزدیک یسال تازه تو یه خونه باهاشون بودم ی اتاق داشتم فقط وقتی بیرون میرفتیم یا خونه مامانم میرفتم هنجای اتاقمو میگشت کلا چیزی درست بشو نیس تا مستقل شدنت باید تحمل کنی یا شوهرت باهاش حرف بزنه ک اونم موقتیه مادرشوهرا از رو نمیرن

شورشو در بیارین شورمو در میارم😐خطاب اونایی که ساقیشون جنس بد میده دستشون داستان تخیلی میگن😐بای 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب راست میگه دیگه.خونتو تمییز کن مرتب کن هم دهنش بسته شه هم روحیت خوب شه.منم دوقلو دارم اما سعی میک ...

تو منی یا من توام😐

خدمتتون عرض کنم که من هی میزدم مامان ابوالفضل قبول نمیکرد زدم مامان ابوالفظل  غلط املایی درنیارین تامام😐
خب راست میگه دیگه.خونتو تمییز کن مرتب کن هم دهنش بسته شه هم روحیت خوب شه.منم دوقلو دارم اما سعی میک ...

خونم تمیزه مصلا همش میاد پایین من بیشتر غروبا کار میکنم‌این خروس قوقولی میکنه ۶ صبح

قشنگ درو قفل کن اومدن درو باز نکن یه بار بگو خواب بودم یه بار بگو حموم بودیم چندبار تکرار کنی میفهمه ...

بابا ‌کلید دارن بعدم چند بار با زبون گفتم نیا در میزنی باز نمیکنم نیاااا گوش نمیده لج میکنه به خدا حریم ندارم 

حتما آدم آرومی هستی اگر ورپریده بودی جرات نمیکرد اینجور آدما فقط از کسایی میترسن که بی ابرو باشن والا هیچ جوره درست نمیشن فقط باید یه دعوای اساسی راه بندازی البته اگه ازشوهرت مطمعنی که زندگیت خراب نکنه اگر نه که مجبوری بسازی 

بابا ‌کلید دارن بعدم چند بار با زبون گفتم نیا در میزنی باز نمیکنم نیاااا گوش نمیده لج میکنه به خدا ح ...

کلیدتو بذار پشت در یا اومدن برو بچتو بغلش کن برین اتاق بخوابین

فعلا مدارا کن آرامشت حفظ کن

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

مادرشوهر خواهرشوهر منم یه ماهه دهنمو سرویس کردن

هر روز خدا اینا اینجا بودن

نمیذاشتن دو دیقه تنها راحت باشم!

دو بار به شوهرم گفتم گفت درست میکنم

اخر سر دیروز انقدر استرس گرفته بودم که کی الان میخواد بیاد گریم گرفت به شوهرم گفتم چرا یه ماهه کاری نمیکنی

اونم رفته گفته دیگه نیاید خونمون!

حالا از منه بدبخت شاکیه میگه اصرار تو باعث شد من قید خانوادمو بزنم!!! از من طلبکاره!!!

کلیدتو بذار پشت در یا اومدن برو بچتو بغلش کن برین اتاق بخوابین

میاد بالا سرم . منم مثلا شلخته عرق کرده خجالت میکشم