2777
2789
عنوان

🌸رسیدن به خود🌸

1080 بازدید | 49 پست

سلام من همین امروز با نی نی سایت آشنا شدم همین امروز عضو شدم و این سومین تایپیکمه😶ممنون که اومدی تایپیکم دوست خوبم 😘😍

الان که کرونا هست و از خونه هم نمیتونیم بریم بیرون منم که کلا بیکارم تو این فرصت حسابی میتونیم برسیم به خودمون 

شروع میکنم😉

تا حالا برای جوش از صابون ان جی و صابون تی تری و صابون سیو و ....استفاده کردم توشون ان جی از همه بهتر بود و قیمتش هم خیلی مناسبه تی تری خیلی قوی هست وپوست رو به شدت خشک میکنه و گاهی جوشا تبدیل به زخم میشن سفیداب هم به صورتم میزنم هم پوست و سفید میکنه هم اینکه خیلی لایه بردار خوبیه😊گلاب که دیگه همه میدونم موثره ولی فقط باید یه بار در طول روز زد(پوست و تیره میکنه) اونم من شب قبل خواب میزنم فوم شست و شوی صورتم هم لافار درمالیفت خوبه فعلا درمالیفت سفید کننده دارم راضیم ارایش پاک کن هم برا چشم دوفاز این لی برا صورتم همون فوم شست و شوی صورت روغن گیاهی پاک کننده بعدش دیگه این که وقتی حموم می رم آب داغ رو باز میکنم بخار شه بخار که شد تونر استفاده میکنم اینجوری چون منافذ باز میشه تاثیرش بیشتره تونر هم سی گل و چای سبز اوریفلیم 😊این قرص ویتامین Eرو باز میکنم می مالم به صورتم بعضی وقت ها هم به لبم لبو کرم میکنه پوست و مرطوب مرطوب کننده دستم کامان ولی برا صورت مرطوب کننده نمی زنم چون پوستم جوش میزنه ژل آلوئه ورا کامان عالیه برای پوست من خیلی راضیم روغن آووکادو بنفشه آلوئه ورا هسته انار وول گرفتم هیچ تاثیری نداشت برای من 😒بخور صورت بابونه عالی هست هم پاکسازی میشه هم پوست به مرور روشن میشه ماسک عسل برای جای جوش خیلی خوبه و موثره (صد در صد تضمینی)ماسک سفیده تخم مرغ قبلا میزدم خوب بود اگه خیلی به هم بزنیم که کف کنه بوش از بین می ره 😊ماسک خیار و عسل هم عالیه ها عالی برا مو هم هزار شامپو تقویتی زدم الان هم تقویتی هیدرودرم میزنم خارجی هم داشتم خوب نیس فقط روغن زیتون قبلا رو پیدا کن جوش شیرین میزدم ولی دیگه عمرا این کارو نمیکنم خمیر دندون ذغالی هم همش پارابن هست و سرطان زا 😒مریدنت خیلی خوبه من راضیم شما چی کار میکنین برای پوستتون؟؟؟،

راستی مارک آرایشی هم رژ لب لچیک خوبه مای و این لی هم خوبه مارال هم بی سرب و عالیه کرم پودر دوسه و میبیلین راضیم ریمل بورژوا و این لی لاک گلدن رز و این لی خط چشم بل البته من خط چشمم فقط بل فیکه😉شما چی کار میکنین ؟و چه مارکایی  استفاده میکنین ؟؟؟؟

پوستتون با هیچ شوینده ای نشورین ...

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوستتون با هیچ شوینده ای نشورین ...

با چی بشوریم خوبه قلب؟😁

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

چرا؟

برای اینکه چربی مفید پوست از بین میره و پوست پیر میشه ...شما هر هفته دوبار شکر و نارگیل و آب لیمو قاطی کن و به پوستت بزن و لایه برداری کن ...عالیه ...

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
با چی بشوریم خوبه قلب؟😁

عزیز دلم 😍😍😍😍آب خالی ...یکی از چیزایی که پوست چروک میکنه همین شوینده هاست 

عزیز دلم 😍😍😍😍آب خالی ...یکی از چیزایی که پوست چروک میکنه همین شوینده هاست 

اره درست میگی

پس منه بیچاره ک پوستم چربه باز خوبه اب خالی کفایت میکنه؟😛😁

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜