2777
2789
عنوان

پیچ و مهره

251 بازدید | 9 پست

خانوما کسی اسم این پیچ ها رو میدونه؟؟  شوهرم از تولیدی پیچ و مهره یه سری ابزار خریده بود من حواسم نبود همه پیچ و مهره ها رو تو جعبه ابزار با هم قاطی کردم الان نمیتونم پیداشون کنم...میخوام تا نیومده برم بخرم بزارم سر جاش      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیچ آلنی یکی از بهترین محصولات پیچ و مهره که در شرکت تولیدی بولت صنعت با کیفیت و استاندارد بالایی تهیه می شود. این نوع از پیچ، دارای کاربرد گسترده ای در صنایع مختلف از جمله صنعت خودرو سازی، سد سازی و... می باشد.

جهت سفارش انواع پیچ آلن باسر استیل، پیچ سر تخت آلن استیل (پیچ سرخزینه)، پیچ سر عدسی آلن استیل (پیچ کله قارچی)، پیچ مغزی آلن استیل و ...

جهت خرید کیلویی و عمده با پیچ و مهره بولت صنعت همراه باشید و با تماس با مشاوران ما در این زمینه، راهنمایی ها لازم را در سفارش این محصول بدست آورید.

021-66288116

سلام وقت به خیر پیچ و مهره های گالوانیزه برای اجرای پیچ و رولپلاک نما مناسب هستن یا خیر؟ ما نمای ساختمانمون رو با پیچ گانوانیزه پیچ کردن و با اون سنگ های نمامون مستحکم شده.

میخواستم بدون پیچ و مهره های گالوانیزه هم میپوسن یا ن؟ اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره راهنماییم کنه ممنون.