2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 28 پست
بینیم تو بچگی شکسته یکم کج هستش،نیاز به عمل داره

عه پس در حد رفع ایراد عمل کن به نظرم

زانا وه ختی لیم دووری شیوه ی خه مینم چ ناشیرینه🙂 بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه....یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده...یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست.چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتنش!نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم🙂🙃
عه پس در حد رفع ایراد عمل کن به نظرم

شنبه وقت عمل دارم خدا کنه خوب بشه،مرسی از راهنمایی دوست عزیز❤

خدایا خیییلی دوست دارم،تنها ارامش من تو دنیا تویی،ای خدای که از پدر و مادر مهربونتری،تورو به طه و یس تورو به حضرت مهدی عاقبت همه ی ما رو ختم به خیر کن❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنبه وقت عمل دارم خدا کنه خوب بشه،مرسی از راهنمایی دوست عزیز❤

به سلامتی،خواهش میکنم گلم

زانا وه ختی لیم دووری شیوه ی خه مینم چ ناشیرینه🙂 بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه....یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده...یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست.چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتنش!نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم🙂🙃
کجا عمل کردی

کرمانشاه،دکتر محمودی

من طبیعی عمل کردم. هم خیلی صورتو شیک میکنه هم اصلا مشخص نمیشه عمل کردی. فقط هر مدلی انتخاب می کنی  جراح بینی همون مدل رو انتخاب کن، یه جراح خوب که بتونه درست دربیاره. بعضیا همون طبیعیشم کج درمیارن.

من طبیعی عمل کردم. هم خیلی صورتو شیک میکنه هم اصلا مشخص نمیشه عمل کردی. فقط هر مدلی انتخاب می کنی&nb ...

منم میخوام طبیعی عمل کنم،فقط پره های بینی رو برای طبیعی برش میزنن؟

خدایا خیییلی دوست دارم،تنها ارامش من تو دنیا تویی،ای خدای که از پدر و مادر مهربونتری،تورو به طه و یس تورو به حضرت مهدی عاقبت همه ی ما رو ختم به خیر کن❤❤❤
منم میخوام طبیعی عمل کنم،فقط پره های بینی رو برای طبیعی برش میزنن؟

برای منو برش نزدن گلم چون واسه من سوراخای بینیم باز نبود. اونجوری که دکتر تو مطلبش نوشته برش زدن پره ها بستگی به سوراخای بینی داره

برای منو برش نزدن گلم چون واسه من سوراخای بینیم باز نبود. اونجوری که دکتر تو مطلبش نوشته برش زدن پره ...

مرسی عزیز❤

من بینیم استخوانی هستش،دکتر میگه طبیعی خوبه

نیمه فانتزی عالی میشه.اشتباه نکنی بگی طبیعی.فقط میبره اتاق عمل و میاره بیرون خیلی کم دس میزنه.تازه من گفتم نیمه فانتزی باز اون اندازه ک مد نظرم بود سربالا و نیمه فانتزی نشده

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
نیمه فانتزی عالی میشه.اشتباه نکنی بگی طبیعی.فقط میبره اتاق عمل و میاره بیرون خیلی کم دس میزنه.تازه م ...

نیمه فانتزی قشنگه،طبیعی هم فقط ایرادهای رفع میکنه،امیدوارم خوب بشه

انشالله عالی بشه    

😘مرسی عزیزم