2777
2789
عنوان

کرونا

185 بازدید | 20 پست

سلام دوستان آبجی من یه هفته بود که مریض بود آزمایش کرونا داد ومنفی شد میگفتن کم خونی داره

بیمارستان رفت واسکن انجام داد وگفتن ریه هاش عفونت شدید داره

وبیمارستانه ولی هیچ علائمی نداشت الانم ۱۱روزه بیمارستانه ودستگاه بهش وصله وبیهوشش کردن 

کسی از خانواده مون هم نگرفت چون تواون یه هفته همه پیشش بودیم

خیلی نگرانشم اکسیژن خونش پایینه

کسی میتونه راهنمایی کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابای من تستش مثبت شد خیلی ترسید زنگ زد بیاین دنبالم رفتیم رضایت دادیم مرخصش کردیم گفتیم اضطراب بدتره براش خدارو شکر الان بهتره.اما پسرم و آبجیم امروز تب کردن خودمو شوهرمم حالمون خوب نیس مامانم صداش گرفتسو بی حاله.زنداییم ۴۰ روز پیش گرفت ۳ هفته بیمارستان بود ریش عفونت کرده بود.برا خواهرت اون آمپولا که گرونه زدین؟

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
بابای من تستش مثبت شد خیلی ترسید زنگ زد بیاین دنبالم رفتیم رضایت دادیم مرخصش کردیم گفتیم اضطراب بدتر ...

آره عزیزم زدیم یه هفته خونه مریض بودهممون رفتیم بهش سرزدیم ولی الان۲۰روزه گذشته هیچکدوممون علائم نداریم حتی بابام ک مشکل ریه داره،خیلی نگرانشیم بچه کوچیک داره دکترام فقط میگن صبرکنید

بابای من تستش مثبت شد خیلی ترسید زنگ زد بیاین دنبالم رفتیم رضایت دادیم مرخصش کردیم گفتیم اضطراب بدتر ...

آمپول ها بهترش میکنن؟؟؟ی شب حالش بدشد گفتیم خدایی نکرده از دستش دادیم ولی برگشت الانم فقط اکسیژن خونش نمیادبالا

آمپول ها بهترش میکنن؟؟؟ی شب حالش بدشد گفتیم خدایی نکرده از دستش دادیم ولی برگشت الانم فقط اکسیژن خون ...

آره گلم آمپولا خیلی خوبه زنداییم آسم شدید داره خیلی حالش بد بود ۸۰ تومن خرج دا رو هاش شد.رفته بود بیمارستان خصوصی خدا رو شکر حالش خوبه الان اگه اشتباه نکنم پسر داییم میگف دو تا آمپولا ۲۰ تومن شده بود.زنداییمم اکسیژن خونش پایین بود 

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
آره عزیزم زدیم یه هفته خونه مریض بودهممون رفتیم بهش سرزدیم ولی الان۲۰روزه گذشته هیچکدوممون علائم ندا ...

ان شاءالله که زود حالش خوب شه بیاد خونه عزیزم❤