2789
عنوان

بیاید پیلیز 😬😐

86 بازدید | 16 پست

میخام شرو کنم درس خوندن واسه این ترم میخام بترکونم

اونایی ک درسخونن میشه بگید چه روشی پیش برم بهتره؟

هر کی بگه واسش آیت الکرسی میخونم 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر کلاس جزوه بنویس ن برا بعد ، همه کلاسارو باش ، فعالیت داشته باش

همون روزیم ک کلاس داری کاراشو بکن ننداز عقب

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
کتابو باز میکنی میخونی سوال دیگه داشتی بگو خجالت نکش 

خسته نباشی قربونت 😑😂

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️
واسه دانشگاه؟

آره الانم ک مجازیه خودم باید بخونم فقط

سر کلاس جزوه بنویس ن برا بعد ، همه کلاسارو باش ، فعالیت داشته باش همون روزیم ک کلاس داری کاراشو بکن ...

مجازیه گل

رشته اتون چیه؟درساتون سختن

مدیریت بازرگانی 

آره تقریبا

خب بنظرم برنامه ریزی کنید تعداد کمی درس رو در طول روز بذارین برای خوندن ولی با تکرار زیاد یعنی هر کت ...

مرسی گل واست آیت الکرسی میخونم