پری۸۸۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 991 عنوان طراحی لباس 79 بازدید | 4 پست یادگیریش خوبه؟ درآمد داره؟ 1399/07/12 | 13:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatitima عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 718 دختر عمم خونده مزون داره خرج خودشو درمیاره و انگار درامدش خوبه البته همیشه میگه کلاسای اموزش بیرون نقش مهم تری دارن از دانشگاهی که رفته I don’t want to die..Sometimes wish I’d never been born at all
پری۸۸۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 991 دختر عمم خونده مزون داره خرج خودشو درمیاره و انگار درامدش خوبه البته همیشه میگه کلاسای اموزش بیرون ن ... دارم میرم کلاس ولی خیلی وقتمو میگیره، چون کارای خودمم هست. نمیدونم ادامه بدم؟ آخه کلی پول دادم بابتش
fatitima عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 718 دارم میرم کلاس ولی خیلی وقتمو میگیره، چون کارای خودمم هست. نمیدونم ادامه بدم؟ آخه کلی پول دادم بابتش اگه واقعا علاقه داری ادامه بده دختر عمه ی من حسابداری میخونده انصراف میده دوسالم پشت کنکور هنر میمیونه اما هروقت میبینمش خیلی خوشحال وراضیه .. I don’t want to die..Sometimes wish I’d never been born at all