2777
2789
عنوان

چرا طلاق نگرفتم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4011 بازدید | 44 پست

خیانت مثل زخمی میمونه که همیشه تازه هست و هیچوقت التیام پیدا نمیکنه . این دلایلی هم که شما نوشتی برای توجیه و آروم کردن خودتون هست . البته به نظر من کار درست رو انجام دادین. من هم شرایط شما رو با خانمم دارم و به خاطر دخترم تو اون زندگی موندم و برای تضمین بخشیدن مهریه و تمام حق و حقوقش رو خانمم بهم داد . البته خیانت ایشون در حد چت های عاشقانه بود و نه بیشتر . اوایل هم من خودم رو توجیه میکردم ولی در نهایت بعد از گذشت سه سال هنوز اون جریان برام تازه هست و هرگز فراموش شدنی نیست .

خیانت مثل زخمی میمونه که همیشه تازه هست و هیچوقت التیام پیدا نمیکنه . این دلایلی هم که شما نوشتی برا ...

نه این طور نیست نمیگم کامل فراموش کردم اما حس میکنم بخشیدمش

اولا تلاش کنین ببخشینش چون مرد هستین احتمالا مشاوره رفتن رو دوست ندارین اما واقعا موثره

من ازش متنفر شده بودم اما الان باز حس میکنم دوستش دارم من تلاش خودمو برای زندگیم میکنم

اگه هی به یه زخمی نیشتر بزنین هی بهش فکر کنین و خودآزاری کنین بیشتر اذیت میشین و تازه میمونه

اگه موندنو انتخاب کردین ببخشین حتی تو دلتون بعد آزاد میشین

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیانت مثل زخمی میمونه که همیشه تازه هست و هیچوقت التیام پیدا نمیکنه . این دلایلی هم که شما نوشتی برا ...

کتاب ازدواج بدون شکست از ویلیام گلسر فکر میکنم کمک کننده باشه براتون

نه این طور نیست نمیگم کامل فراموش کردم اما حس میکنم بخشیدمش اولا تلاش کنین ببخشینش چون مرد هستین اح ...

خیلی سعی کردم . خانمم هم واقعا از کارش پشیمونه ولی فقط و فقط به خاطر دخترم و اینکه آینده اون نابود نشه تو اون زندگی موندم . دیگه هیچ علاقه ای به همسرم ندارم و برام بودن و نبودنش اصلا مهم نیست . وقتی اون موضوع برام یادآوری میشه حتی دلم نمیخواد خانمم بهم نزدیک بشه . یه مدت همه چی رو فراموش کردم زندگیمون خیلی عالی بود . مسافرت رفتیم و روزگارمون عالی بود ولی این وضعیت برای من پایدار نیست و اون واقعیت تلخ برام فراموش نمیشه . نمیدونم مشاور کجا باید برم ولی مشاور ها هم فقط بلدن پول بگیرن . فکر نمیکنم مشاور بتونه مشکل رو حل کنه . 

سلام عزيزم

منو شوهرم تا مرحله آخرين طلاق توافقي پيش رفتيم يعني فقط امضاهامون مونده بود و با پا در ميوني فاميلهاي همسرم با وجود اينكه هم كارمندم و هم خونه دارم و خدارو شكر يه خانواده حامي دارم كه موافق جدايي من از همسرم بخاطر بيكاري و بي مسؤليتيشون بودن و همه جوره منو دخترم را ساپرت ميكردن به زندگيم فرصت دوباره دادم و دي ماه پارسال به زندگيم فرصت دادم و به خدا توكل كردم

البته فقط و فقط به خاطر دخترم و خوشحاليش و ديگه مابقي موارد اصلا واسم مهم نبود

و راستشو بخواييد به خاطر خوشحال نشدن اقواممون هم بود البته چون شوهرم شرايطمو تا حدودي قبول كرد و گرنه هيچ دليلي نميتونست منو به اون زندگي بر گردونه

چون تمام تلاشمو واسه زندگيم انجام داده بودم و شوهرم هيچ قدمي براي نگه داشتن منو دخترش و زندگيم انجام نميداد و نميتونستم بيشتر از اين خودمو دخترمو بي ارزش كنم ولي چون منو خانواده ام را مصمم ديدن فاميلاش پاپيش گذاشتن

در صورتيكه نه حرف همكارهام مهم بود واسم و نگاه مردم و نه هيچ چيز ديگه چون بعداز يه مدت مردم خودشون آدم خوب و بد را ميتونن تشخيص بدن

فقط و فقط آينده دخترم واسم مهم بود و اينكه بعضي از فاميلهامون شاد نشن

دخترم دوست داشتنه تو تكراري ترين كار هر روز منه  
خیلی سعی کردم . خانمم هم واقعا از کارش پشیمونه ولی فقط و فقط به خاطر دخترم و اینکه آینده اون نابود ن ...

میشه خواهش کنم برای زندگیتون خلاصه کتاب تئوری انتخاب و ازدواج بدون شکست از ویلیام گلسر رو بخونین تضمین میکنم زندگیتون بهتر میشه و خودتون کمتر اذیت میشین

منم ميخواستم به خاطر تصميم خوبتون بهتون تبريك بگم و منم از تجربه خودم واستون بگم انشاالله شاد و پير ...

ممنونم تجربتو نوشتی تو واقعا زن قوی و مادر فوق العاده ای هستی

یه چیز غم انگیز دیگه هم هست که آینده دخترم و تصورش از مردا برای همیشه تغییر میکرد به خدا الان خنده ...

عزیزم تاپیکهایی که راجب خیانت بود رو خوندم واقعا از اینکه زن های قوی مثل تو‌ هنوزم وجود دارن خیلی انرژی مثبت گرفتم ، من مشکلی که دارم اینه شوهرم واقعا خیلی چشم چرونه و وحشتناک اذیت میشم و فقط به خاطر دلیل سومی که تو همین تاپیک نوشتی من از همسرم جدا نشدم