2777
2789
عنوان

ماهیتابه

96 بازدید | 14 پست

دوستان ماهیتابم ظاهرش سالمه وکوکوسیب زمینی وکتلت توش درست میکنم ونمیچسبه ولی کوکو سبزی شدید میچسبه ،تازیگیها البته ،الانم مادرشوهرم سبزی کوکو تازه برام آورد،میترسم درست کنم هم سبزیش حیف بشه هم تخم مرغ ونشه بخوریم،شما راه حلی دارید؟

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو قابلمه درست کن :/

توقابلمه تلفون سالم درست کردم بازم چسبید😓تازه عروس نیستما وآشپزیمم خوبه وهمیشه کوکوهام عالی میشه ولی چند بار اخیر به زور درشون آوردم

توقابلمه تلفون سالم درست کردم بازم چسبید😓تازه عروس نیستما وآشپزیمم خوبه وهمیشه کوکوهام عالی میشه ول ...

خب پس باتوجه ب کامتتت‌. موادت اندازه نیستن

برای کوکو سبزی اندازه تخم مرغ و آرد مهمه

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
خب پس باتوجه ب کامتتت‌. موادت اندازه نیستن برای کوکو سبزی اندازه تخم مرغ و آرد مهمه

ممنون یگانه جان،توکل به خدا یه باردیگه درست کنم ببینم چی میشه

خب پس باتوجه ب کامتتت‌. موادت اندازه نیستن برای کوکو سبزی اندازه تخم مرغ و آرد مهمه

یگانه جان درست کردم عالی شد توهمون ماهیتابم وقالبی دراومد،به نظرت ربطی به سبزی تازه وفریزری داره؟آخه سبزیش تازه بود وتازه مادرهمسرم آورده بودش

یگانه جان درست کردم عالی شد توهمون ماهیتابم وقالبی دراومد،به نظرت ربطی به سبزی تازه وفریزری داره؟آخه ...

اره احتمالش هست.

چون سبزی فریز شده آب داره  برای همین میتونه باشه.

نوش جونت  خوشگل شده‌.سبزی کوکو مامانم همیشه اندازه یه وعده میگیره تازه س

فدات بشم ممنون از راهنماییت دوستم❤

اره احتمالش هست. چون سبزی فریز شده آب داره  برای همین میتونه باشه.

امضاتو خوندم غریبی خیییلی سخته،منم به خاطر شغل همسرم 4سال دوربودم،رفته بودم سرپل ذهاب ولی خوب موقت بود الانم کنارشونم،ولی بازم به نظرم سختی ودوری رویه جوری میشه تحمل کرد ولی اگه کنار خانوادت باشی واونها یا خودت خدایی نکرده مشکل داشته باشن خیییلی سخته،انشاالله تنتون سالم ودلتون خوش باشه وهرجا هستید درآرامش باشید ،اهل کجایی؟

امضاتو خوندم غریبی خیییلی سخته،منم به خاطر شغل همسرم 4سال دوربودم،رفته بودم سرپل ذهاب ولی خوب موقت ب ...

کرمانشاه گلم.

سرپل هم شهرستان کرمان شاه س.

خوشبحالت ک موقت بوده..مال من ابدیه

کرمانشاه گلم. سرپل هم شهرستان کرمان شاه س. خوشبحالت ک موقت بوده..مال من ابدیه

چه جالب بابا خیییلی ارادتمندم،خیییلی مردمان خوب وباصفایی داره کرمانشاه ،من کلی دوست وکلی خاطرات قشنگ دارم از استانتون❤

به هرحال از آشناییت خوشحال شدم عزیزم،سعی کن الان به خاطر حفظ زندگیت ازشرایطتت لذت ببری وازامکانات وحال وهوای محل زندگی فعلیت مثبت استفاده کنی،چه بسا درشهر خودت بودی واز زندگی مشترکت راضی نبودی،بهت حق میدم دلتنگی خیییلی سخته ولی آرامش وزندگی مشترک ودخترت خییییلی مهمتره،موفق باشی دوست خوبم😍😘