2777
2789
عنوان

دلتنگی

118 بازدید | 11 پست

شوهرم ادمی هست که به من توجه نمیکنه . محبتی رو که من میخوام بهم نمیده ، بغلم نمیکنه ، هیچوقت نگران من نمیشه حتی وقتی که کرونا گرفتم . هیچوقت دلش برای من تنگ نمیشه. میگه ذاتم اینجوریه. 

فک کنم اون قسمت از مغزش که مربوط به درک احساسات هست خراب شده . 

فقط براش این مهمه که خودش همیشه تو مرکز توجه باشه و ازش تعریف کنند . 

بچه ندارم . میخوام ازش جدا بشم . خسته شدم اینقدر هی منتظر موندم . بارها بهش گفتم من دلم میخواد بهم توجه بیشتری داشته باشی . میگه همینم .

الان اومدم خونه بابام هفته ای یه بار پیام میده دلت تنگ نشده واسم ؟ پشیمون نشدی برگردی؟ من که میدونم دلت با منه برگرد . 

یعنی کل تلاشش واسه برگردوندن من همینه . تازه هیچ وقتم نمیگه من دلتنگ تو هستم . 

هروقت یه زن و شوهرو میبینم باهم میگن و میخندن حسرت میخورم . شوهرم قیافش خوبه ، درامد خوبی داره ، وصع مالی خوبی داره ، از جهت مالی مشکلی نداریم ، خودم هم شاغلم، تو جمع خیلی شاده ، همش بگو و بخند داره . اینقدر دورش شلوغه اصلا به من توجهی نمیکنه. 

الان که میخوام جدا بشم همه میگن حیف زندگی تون هست خیلی به هم میاین . اما خودم حس میکنم دارم عقده ای میشم همش بغض دارم . الانم دلتنگ شم اما یاد بی توجهی هاش که میافتم دلم میگیره . 

دعا کنید برام تصمیم درست بگیرم.

عزیزم خوب فکر کن...بخدا هرکی ی بدی داره...مواظب باش گیر ادم بدتری نیفتی...مگه اینکه اگه خدایی نکرده طلاق گرفتی مستقل بشی و دیگع ازدواج نکنی...من جای شما باشم دیگه ازدواج نمیکنم....موفق باشی

ای حال نامعلوم...آروم باش آروم...!!!🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نود درصد مردای ایرانی همینن..بی احساس.

ولی متاسفانه تو فیلمها همه عاشق پیشه نشون میدن..همین باعث شده ما فکرکنیم دنیا عاشق پیشه هستند و فقط زندگیا و شوهرای ما سرد

دقیقا شوهر من وقتی اشپزی میکنم هزار ایراد میگیره غذام کوفتم میشه..ولی یک تخم مرغ که درست میکنه هی میگه خیلی خوشمزه ست یا عاالی؟  

انگار بچه هستند

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.

قبلا خیلی بهش اصرار کردم بریم پیش مشاور میگفت من مشکلی ندارم ، تو زنی ، تو باید بهم توجه بیشتر کنی جلوی جمع ، من خونه زندگی درست کردم برات که خیلی ها حسرتشو میخورن ، راست میگه اینو البته. 

تو خانواده خودش هم مرداشون کلا تحویل نمیگیرن زناشون رو . 

حاضر نبود بیاد مشاوره . 

نود درصد مردای ایرانی همینن..بی احساس. ولی متاسفانه تو فیلمها همه عاشق پیشه نشون میدن..همین باعث شد ...

اره از غذاهای من اینقد ایراد میگیره که یه وقتایی سر ناهار من گریه میکردم . واقعا بچه ان 

عزیزم خوب فکر کن...بخدا هرکی ی بدی داره...مواظب باش گیر ادم بدتری نیفتی...مگه اینکه اگه خدایی نکرده ...

ممنونم عزیزم شماهم موفق باشی. اره میتونم مستقل باشم و خودم خونه اجاره کنم واسه خودم

ممنونم عزیزم شماهم موفق باشی. اره میتونم مستقل باشم و خودم خونه اجاره کنم واسه خودم

ولی به نظرم خطا داری میری..اگر شرایط بهتر میشد میگفتم سریع جداشو..ولی شرایط خیلی بدخواهد شد..همه نگاهها بهت نگاه هرزه هست ..همه متاهل ها ازت فاصله میگیرن زندگی جهنم میشه..واسه مطلقه تو این مملکت جایی نیست صدبرابر بیشتر اذیت میشی

بازم فکر کن و مشاوره ببرش..

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.

عزیزم میدونم گاهی آدمهااحساس دلتنگی میکنن ولی همینقدرکه درآرامش وامنیت هستی وشوهرت سالم ووفاداره یه دنیاارزش داره.خواهرانه میگم لطفاقدرزندگیتوبدون وانشاا.... باآوردن یه بچه گرمی وشادی زندگیت بیشترمیشه.الان مردم هزارتامشکل دارندازکجامیتونی مطمئن باشی که ازش جدابشی شوهربعدیت ازهمه نظرعالی باشه.هرآدمی یه عیبی داره گل بی خارفقط خداست.

عزیزم میدونم گاهی آدمهااحساس دلتنگی میکنن ولی همینقدرکه درآرامش وامنیت هستی وشوهرت سالم ووفاداره یه ...

ممنون از راهنماییت ، اما این پست مال ۴ سال قبله ، من سه ساله جدا شدم و مستقل زندگی میکنم و خدا رو شکر از زندگیم راضی هستم