2777
2789
عنوان

خواهرم

303 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من یه خواهر مجرد دارم که خیلی پول خرج میکنه. مثلا ماهی حدود ۵۰۰ هزار لوازم آرایش میخره(از آبرسان صورت  و آبرسان مو و.... تا انواع لوازم آرایشی و بهداشتی دیگه واسه پوست و مو) و همه هم گرانترین قیمت ها مثلا فقط آبرسان صورتش که به دوهفته تموم میشه ۱۸۰ هزار تومنه.

به جز اون هر ماه یه مانتو میخره که کمترینشون ۲۰۰ هزاره. به خدا قسم از عید تا الان ۶ تا مانتو خریده و باز دوباره دیروز رفت ۲ تا مانتو یکی پاییزه و یکی زمستونه خرید. میگم چرا تابستونه خریدی میگه خب یه سوییشرتم خریدم که روش بپوشم. یه سوییشرت ۴۰۰ تومنی. ببینید من حسود نیستم ولی خیییییلی ناراحت میشم که انقدر بی ملاحظه هست. من موقع مجردیم عید هر سال یه مانتو و شلوار و یک جفت کفش میخریدم و دیگه تمام....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش به‌حالش 

چی خوش به حالش واقعا خیلی بی ملاحظه هست. تازه هم عقد کرده دیگه خیلی بدتر شده. مامان بابامم کلا اخلاقشون جوریه که اگه پول بخواد روشون نمیشه بگن نه و.... حتی شده قرض پیکنن میدن به این پررو خانوم .اونم انگار اصلا نمیفهمه

عزیزم میگن دارندگی و برازندگی  حتما وضع بابات خوبه ک میخره وگرنه کسی ک پول نداشته باشه ماهی دو ...

من وضع بابام کاملا معمولیه ولی خواهرم انقدر توقعاتش بالاست که بابامم باورش شده که باید اگه شد از جای دیگه بزنه ولی قرو فر خانوم به جا باشه. 

ناراحت پول بابات هستی؟ اونایی که اینطورین مطمین باش شوهر پولدار هم میکنن بزار خوش باشه

نه دلم واسه خودم میسوزه که چقدددر به فکر بابام بودم و ملاحظه میکردم تا بهش فشار نیاد ولی خواهرم به شدت اهل خوش گذرونی و خرج کردنای الکیه

چی خوش به حالش واقعا خیلی بی ملاحظه هست. تازه هم عقد کرده دیگه خیلی بدتر شده. مامان بابامم کلا اخلاق ...

خب بزار عروسی کنه شوهرش حالشو میگیره. منم مثه خواهرت بودم فقط من خودم کار میکردم پول خودمو خرج میکردم. الان شوهر کردم مثه کولی ها لباس تنمه افسرده شدم😔

چی خوش به حالش واقعا خیلی بی ملاحظه هست. تازه هم عقد کرده دیگه خیلی بدتر شده. مامان بابامم کلا اخلاق ...

تو عقده انقدر از جیب بابات خرج میکنه؟؟؟؟؟؟تو عقد خرج با مرده بره از جیب شوهرش خرج کنه...اگر داره فشار میاره واقعا کارش اشتباهه یکم ملاحظه بد نیست مگ ایشون جهاز نباید بخره داره همه رو خرج پوشاک میکنه😐

نه دلم واسه خودم میسوزه که چقدددر به فکر بابام بودم و ملاحظه میکردم تا بهش فشار نیاد ولی خواهرم به ش ...

بهترین کارو تو کردی منم همیشه ملاحظه ی بابامو میکردم چون شغلش ازاد بود و میدونستم یه روز هستو یه روز نیست بابام همیشه میگفت بهترینو بردار اما من همیشه متوسطه رو برمیداشتم بعد فوتش عمم بهم گفت بابام بهش گفته از دختر بزرگم خیلی راضیم خیلی ملاحظمو میکرده😞😞😞😞😞😭😭و همین برای من یه دنیا ارزش داشت

مثل منو خواهرم من به زور مامانم برام میخرید من خیلی علاقه به خرید نداشتم 

اما خب الان گیر به خواهرم نمیدم 

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
تو عقده انقدر از جیب بابات خرج میکنه؟؟؟؟؟؟تو عقد خرج با مرده بره از جیب شوهرش خرج کنه...اگر داره فشا ...

خیلی خیلی بی فکره. مامان بابامم کلا خجالتی ان یعنی بابام شده یه چیزی میفروشه ولی نمیگه که پول ندارم. واقعا از دستش ناراحتم اصلا دیگه دلم نمیخواد ببینمش. واسه جهازم مطمئنم بیچارمون میکنه از بس ادعاهاش بالاست

سلام خانم های عزیز میشه برای رفع مشکل و گرفتاری منم صلوات بفرستید ممنون میشم 🌹

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤