2777
2789
عنوان

(دنیای شعر_خواهرانه_ ١٢)

| مشاهده متن کامل بحث + 36188 بازدید | 7514 پست
جانت بی بلا عزیزم... به نظرت فردا تاپیک بزنم یا بعداز ماه صفر؟؟  @nazbanoo8300   @na ...

جان چی شده جیران جان؟

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جان چی شده جیران جان؟

سلام خواهر جان💚💛❤️🌹 جانت بی بلا... از دوستان نظر خواهی کردم... که فردا تاپیک جدید شعر بزنم.. یا انشاالله بعد از ماه صفر 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام خواهر جان💚💛❤️🌹 جانت بی بلا... از دوستان نظر خواهی کردم... که فردا تاپیک جدید شعر بزنم.. یا ا ...

بعد ماه صفر بهتر نیست؟؟

بازم هر طور اکثریت گفته باشن ❤🌹

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بعد ماه صفر بهتر نیست؟؟ بازم هر طور اکثریت گفته باشن ❤🌹

باجی جان 🤗💛🌹انشاالله بعد ماه صفر تاپیک جدید رو می زنم ❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام اعتصامی عزیز ممنونم بابت تگ صلاح خویش را خسروان دانند.. هر طور صلاحه عمل کنید 🌺

سلام آبجی جون خوبی عزیزم..خواهش می کنم عزیزدلم 💛❤️🧡🌹. الله خلیچ یا اعیونی 

@benimai   @flfli   @dokhtareporteqali   @donia87سابق   @fftt&nbs ...

سلام هرچی نظر دوستان هست مائده جان هم راست میگن بهتره بزاری ماه صفر تموم بشه تایپک شعر با عنوان شادتر بزنی 🌹🙏

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
@_panahm    

سلام عزیزم ممنون که به یادم بودی😍♥️

گفته بودی که چرا محو تماشای منی

آن‌چنان محو که یک دم مژه برهم نزنی
مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود

ناز چشم تو به قدر مژه برهم‌زدنی

👤فریدون مشیری

@_panahm    

♥️✨

در بنفشه زار چشم تو
برگ های زرد و نیلی و بنفش
عطرهای زرد و آبی و کبود
نغمه های ناشنیده ساز می کنند
بهتر از تمام نغمه ها و سازها!

روی مخمل لطیف گونه هات
غنچه های رنگ رنگ ناز
برگ های تازه تازه بازمی کنند
بهتر از تمام رنگها و رازها!

خوب خوب نازنین من!
نام تو مرا همیشه مست می کند
بهتر از شراب
بهتر از تمام شعرهای ناب!

نام تو، اگر چه بهترین سرود زندگیست
من تو را
به خلوت خدایی خیال خود:
« بهترینِ بهترینِ من » خطاب می کنم
بهترینِ بهترین ِمن!

👤فریدون مشیری

من اينجا بس دلم تنگ است

و هر سازي که مي‌بينم بد‌آهنگ است

بيا ره توشه برداريم،

قدم در راه بي‌برگشت بگذاريم،

ببينيم آسمان ِ «هرکجا» آيا همين رنگ است؟

بگیر فطره ام

اما مخور برادر جان

که من در این رمضان

قوت ِ غالبم

غم بود

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

تو چه دانی که پسِ هر نگهِ ساده من…

چه جنونی

چه نیازی

چه غمی ست؟

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

لحظه دیدار نزدیک است

باز من دیوانه‌ام، مستم

باز می‌لرزد، دلم، دستم

باز گویی در جهان دیگری هستم

های! دل

ای نخورده مست

لحظه دیدار نزدیک است

عشق‌ها می‌میرند رنگ‌ها رنگ دگر می‌گیرند

و فقط خاطره‌هاست که چه شیرین و چه تلخ

دست ناخورده به جا می‌مانند

سلام عزیزم ممنون که به یادم بودی😍♥️ گفته بودی که چرا محو تماشای منی
 آن‌چنان محو که یک دم مژه ...

عزیز دلی😍

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

سلام هرچی نظر دوستان هست مائده جان هم راست میگن بهتره بزاری ماه صفر تموم بشه تایپک شعر با عنوان شادت ...

سلام عزیزدلم...ممنونم که کنارم هستی خواهری.. بله نظر مائده جان کاملا درسته 

انشاالله 💚❤️🌹

من فراموش کردم شما رو تگ کنم بانو جان یادآوری کردن... شرمنده 😔