sawiop مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 5770 عنوان حاجت 199 بازدید | 29 پست من از شهید ابراهیم هادی حاجت گرفتم بقیه هم اگر کسی هست حاجت گرفته بیایید بگید 1399/07/12 | 11:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoysorkh عضویت: 1397/07/26 تعداد پست: 6941 بچها یه حاجتی دارم خب کلی نذر و نیاز کردم بهش برسم هنونرسیدم ولی یه شوق و ذوق عحیبی تو دلم هس همش حس میکنم الانه ک اوکی شه دعاکنید برام
sawiop مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 5770 یه مشکل بزرگ برام پیش اومده خیلی ناامید بودم اتفاقی توی گوگل و اینستا این شهید رو شناختم و ازش خواستم کمک کنه واسطه بشه به حضرت زهرا قسم دادم و یه فاتحه خوندم براش و هزارتا صلوات نذر کردم فرداش مشکلم حل شد
banoysorkh عضویت: 1397/07/26 تعداد پست: 6941 انشالله همه به حاجت دلشون برسن حاجتت چی بود ؟منم باید نذرش کنم خیلی شنیدم ازش
sawiop مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 5770 از فضایل و کرامات این شهید خیلی شنیدم فکر نمی کردم به این زودی حاجتمو بده ازش ممنونم دیگه هرشب براش فاتحه میخونم
مامانهانا عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 4815 حاجت منو نه شهیدابراهیم نه سامانلو نه اهل بیت ندادنمدتیه به حضرت ابوالفضل متوسل شدم نمیدونم چی میشه اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا آرامم کن همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی
sawiop مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 5770 حاجتم بابت مشکلی بود که برام پیش اومده بود و پای آبروم و زندگیم وسط بود این شهید بزرگوار خیلی منت سرم گذاشتن که صدامو شنید و با اذن خدا مشکلم حل شد
sawiop مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 5770 حاجت منو نه شهیدابراهیم نه سامانلو نه اهل بیت ندادن مدتیه به حضرت ابوالفضل متوسل شدم نمیدونم ... بازم توکل کن ناامید نشو
مامانهانا عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 4815 یه مشکل بزرگ برام پیش اومده خیلی ناامید بودم اتفاقی توی گوگل و اینستا این شهید رو شناختم و ازش خواست ... به حرف من که هیچکدوم گوش نمیدن ازطرف من بهش بگو علتش چیه وچیکارکنم حاجت رواشم خودموبه هردردعاوتوسلی زدم امانمیشه اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا آرامم کن همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی
مامانهانا عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 4815 از فضایل و کرامات این شهید خیلی شنیدم فکر نمی کردم به این زودی حاجتمو بده ازش ممنونم دیگه هرشب براش ... منم به این شهیدخیلی متوسل شدم البته به شهدای دیگه مثل سامانلو عطری ....متوسل شدم حتی نامه نوشتم اما نمیدونم مشکل ازکجاست اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا آرامم کن همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی
sawiop مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 5770 به حرف من که هیچکدوم گوش نمیدن ازطرف من بهش بگو علتش چیه وچیکارکنم حاجت رواشم خودموبه هردردعاوتوسلی ... حتما صلاحت نیست بعضی وقتا نباید پافشاری کرد شاید صلاح توی همون نشدنش هست