2789
عنوان

یادتون میاد...؟

174 بازدید | 18 پست

شما یادتون میاد چقدر من با اینا خاطرع داشتم امروز که اومدم سرچش کنم تو گوگل دیدم که تو دسته بندی فیلم ترسناکای عروسکی خدایی ام گربه های ترسناکی داشت اون اعجوزه تو دزد عروسکا که یه پا آنابلی بود واسه خودش 😅

چه روزای خوشی داشتیم وقتی بچه بودیم رویاهای بزرگی داشتیم دنیای بچگیمون کوچیک بود چه آرزوهایی داشتیم وقتی بچه بودم چه رویاهایی داشتم واسه وقتی که به این سن برسم ولی ...

شماچی وقتی کارتون دوران بچگیتون و دوره میکنین یاد اون آرزوهای قشنگی که واسه وقتی بزرگ شدین میچیدین فکرمیکنین؟

ای کاش وقتی بچه بودیم آرزو نداشتیم زودتر بزرگ شیم اون موقع رسیدن به همه چیو تو دست ادم بزرگا میدیم ولی الان چی چقدر مامانم بهم میگفت عجله نداشته باش واسه بزرگ شدن و من باور نمیکردم 😃نمی دونستم آدم بزرگام دوست دارن بچه شن...(=

ولی من هنوز منتظرم بزرگ شم تا به آرزو هام برسم🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره یادش بخیر 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞