2777
2789
عنوان

بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 139 پست
سبزه بابا آبی کجاس😂 خب عشقه دیگه همه عشقا ک تو رخت خواب نیستن😢 بعضیاشون فقط تو قاب تلویزیون و پر ...

ول کن بابا اون عشقی که  تو رخت خواب خوابه براخودته

اما اینا که برا مانیستن😏

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم خوشگلی همتون چرا امروز خوشگلید

چشاتو داره همه رو خوشگل میبینه امروز 😁

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
جانی دپ من جالب نیست 😤😤😤😤😤😠😠😠😠😠😠 عشق خودت جالب نیست اه اه بد سلیقه

عشقه  من عشقه 

خدای جذابیته😍

حالا ناراحت نشو جانی هم خوبه😏

یوقت سردنشی ازش😂 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
آ ره عزیز دلم فقد سرمه هست

شبیه همن این کوچولوها 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
حالا جانی دپ عشقته چون زیاد 😒جالب نیس اون واقعا عشقته جانی دپ نیس  حالا باز پارسا رو میشه یجو ...

تحمل؟😨

تو ب اون حجم از شخصیت و تواضع و جذابیت تازه میگی تحمل؟😐

اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄
نه همشون خوشگلن منم خوشگلم؟

این که ته خوشگلاس 😂