2821
2789

من یه مدت قبل از سیر شدن از غذا دست میکشیدم حسابی لاغر شده بودم قبل از این هم رفتم دکتر رژیم گرفتم یه مدت هم میرقصیدم خوب بود برای لاغری ولی چون چاقی عصبی دارم یه ذره که ناراحت میشم یا استرس میگیرم انقدر میخورم تا جاش پر میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حلقه معجزه گره عزیزم اگه روزی  یه ربع بزنی در عرض یکماه تاثیرشو میبینی  یه پلاستیک نون و ...

حلقه به مهره های کمر خیلی آسیب میزنه عزیزم

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩
چقدر اضافه وزن داشتی بعد چقدر کم کردی؟🙄

من بعد از عقد در عرض دوماه ۱۱ کیلو اضافه کردم

در عرض دوماه هم کم شد با رژیم 

ولی برنگشت همون وزن بعد رژیم هستم ولی با نوسانات

رژیم روهم بهمن ماه شروع کردم قشنگ تا عید شکمم تخت شده بود ولی باز دو کیلو اضافه میکنم هی کمش میکنم 

دارم با خودم می جنگم سر چربی شکم

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 23 ساعت پیش
2791
2779
2792