2777
2789
عنوان

ماکرو

75 بازدید | 12 پست

دوستان از ماکروفر چ استفاده هایی میکنید تجربه هاتون بگید لطفا همه فیض ببریم اگه غذایی توش درست میکنید ک خوب میشه لطفا طرز تهیه و نوع برنامه اش رو بگید

🎎📚🇮🇷

من فقط گرم ميكنم غذا و نون رو 

اوج خلاقيتمه

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نون گرم میکنم یخ موادفریزری رو باز می کنم و پیتزا

همینارم باترس چون سرطانزاست ب محض عوض کردن خونم با یدونه فرتوکار خوشگل عوضش می کنم میندازمش بره😑

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
نون گرم میکنم یخ موادفریزری رو باز می کنم و پیتزا همینارم باترس چون سرطانزاست ب محض عوض کردن خونم ب ...

منکه بدون فر انگار فلج میشم خیلی از فر استفاده میکنم ولی دیدم این وسیله بی استفاده موندم گفتم درست کنم باهاش

🎎📚🇮🇷