2777
2789
الانم نی نیم دوماه ونیمشه روپامه دارم میخوابونمش.امیدوارم کمک کرده باشم.انشالله زایمان موفق وراحتی د ...

سلامت باشی انشالله 

خدا سالم و سلامت بچه هاتو نگه داره برات 

ممنون از کمکت

سلامت باشی انشالله  خدا سالم و سلامت بچه هاتو نگه داره برات  ممنون از کمکت

قربانت همچنین زایمان کردی تاپیک زدی منو تگ کن ازحال خودت بیخبرنذار.منتظرخبرای خوبتم انشالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاش زمان برمیگشت عقب هیچ وقت به هیچ عنوان طبیعی زایمان نمیکردم خدا اون روز ننگین رو ببر برنگردونه چه فجاهتی چه دردی خدا قسمت حیوانات خیابونم نکنه منکه دهانه رحمم باز نمیشد از ۶ صب درد کشیدم تا پنج عصر ک دیگه شدید شد و تا ده  و نیم شب ک بدنیا اومد بچم

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         

چقد بهم گفتن خیی شیک و مجلسی برو بیمارستان سزارین شو بچتو بدن بغلت برگرد من احمق گفتم نه درد  دیگه بلاخره تموم میشه.مثل نادونا یدونه مامای خصوصیم همرام نبود رو تخت چهار ساعت جون دادم

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         
چقد بهم گفتن خیی شیک و مجلسی برو بیمارستان سزارین شو بچتو بدن بغلت برگرد من احمق گفتم نه درد  د ...

انشاللع واسه بعدی دیگه تجربه داری میدونی چیکار کنی

ای خدا منم از همین میترسم

میدونی عزیزم خیلی از دورو بری هام هستن ک میگن دل درد زایمانشون در حد پریودی بوده.یا دوستم ک میگه فقط یک ربع درد داشته بعد تا رسید بیمارستان بدنیا اورده ولی من میگم از کجااااا معلوم ادم جز اونا باشه هاااان 

انشاللع واسه بعدی دیگه تجربه داری میدونی چیکار کنی

دومی رو سزارین کردم اونم راحت نیست درد داری ولی به هر حال کنترل میشه اولش خیلی زخمت میسوز ولی اصلا قابل مقایسه نیست با درد طبیعی

میدونی عزیزم خیلی از دورو بری هام هستن ک میگن دل درد زایمانشون در حد پریودی بوده.یا دوستم ک میگه فقط ...

اره دیگه من مامانم میگه سر زایمان من خیلی راحت زایمان کرده میگم همه ک عین هم نیستن

دومی رو سزارین کردم اونم راحت نیست درد داری ولی به هر حال کنترل میشه اولش خیلی زخمت میسوز ولی اصلا ق ...

هر دو زحمته عزیزم ولی چاره چیه اینجا زایمان اختیاری ده میلیونه پول مفته خدایی

هر دو زحمته عزیزم ولی چاره چیه اینجا زایمان اختیاری ده میلیونه پول مفته خدایی

چقدم زیاد.ولی  نه من مامانم معمولا زایمانش سخت بوده

من دفترچه تکمیلی دارم تو خصوصی کلا دوتومن هم نشد اختیاری