2777
2789

شوهرم امروز گفت من باید طلا بگیرم برات؟گفتم هرجور میلته.گفت خب منه بدبخت که باید گوسفند عقیقه کنم،پول بیمارستان ایناهم دارم میدم،عیب نداره بهت پول بدم؟گفتم نمیخوام هیچی منو تو با هم این حرفارو که نداریم.

البته واقعا در توانش نیست طلا بخره اونم تو این گرونی.همیشه قبلا برام بهترین هدیه ها میخره ولی جلو خونوادم دوست داشتم طلا بگیره که میگم ارزش نداره بخاطر فکر بقیه شوهرم تو سختی بیفته.

ولی ته دلم اگه برام نخره مطمئنم گریم میگیره:)))

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه انگشتر یا پلاک ریز خب

بنظرم اگه نگیره هیچی بهتر از یه پلاک ریز هست که میبینن بقیه.من اولین زن باردار فامیلمون هستم بعداز ۲۰سال اولین بچه هست که میاد تو جمعمون.خیلی ذوق دارن همه فک میکنن خیلی میخوایم کولاک کنیم

میتونی یه طلاییت و ببری عوض کنی ، من یه سکه دارم گفتم با همون یه چیزی بخریم زشت نباشه واقعا افتضاح گ ...

دقیقا خیلی زور داره.اونم من که اصلا طلا برام مهم نیست کلی دارم اصلا استفاده نمیکنم.فقط خواستم یجورایی بهم ارزش بده که اونم باز دلم‌نمیاد گناه داره

دقیقا خیلی زور داره.اونم من که اصلا طلا برام مهم نیست کلی دارم اصلا استفاده نمیکنم.فقط خواستم یجورای ...

به خدا من میدونم اگه اینقدر گرون نبود برام سرویس برمیداشت ولی گناه داره اونا هم آدمن همین خرج خونه میدونی چقدر زیاده اگه نگرفت نهایتا یه تیکه طلاتو که دوست نداری ببر عوض کن جلو بقیه هم زشت نمیشه ،