2777
2789
عنوان

میخوام لاغر شم

6445 بازدید | 30 پست

سلام دوستان 

قدم ۱۶۵ وزنم ۱۰۰ سنم ۱۹ 

بدنم پر ترک شده به شدت بد هیکل و چاق شدم 

کلا هیکلم وحشتناک شدم با اینکه سن کمی دارم

آدم پر غدایی نیستم و معمولی میخورم ولی قبلا خیلی چیزای مضر میخوردم شیرینی بستنی فست فود و ....

واقعا دلم لاغری میخواد 

تقریبا ۳۸ کیلو اضافه دارم

تو این شرایط کرونا باشگاه نمیتونم برم فقط میتونم هر روز در حد ۱ ساعت تردمیل برم و شاید ۱ یا ۲ روز تو هفته پیاده روی سبک

در همین حد 

همراه با رژیم ولی اول میخوام از یه رژیم سبک شروع کنم شیرینی بستنی چیس پفک رو برای ۲ ۳ هفته کلا حذف کنم

برنج خیلی کم بخورم 

نون خیلی کم  

نوشابه اینا هم کلا حذف

نظرتون چیه اوکیه اینجوریه یا اگه چیز دیگه ای به نظرتون باید به رژیم و ورزشم اضافه کنم بگید ممنون میشم

واقعا افسرده دارم میشم 

اینم بگم وقت ورزش زیاد رو ندارم همچنین توانایی بدنیشم فعلا ندارم در حد همون تردمیل و پیاده روی

و اینکه نظرتون راجب رژیم های دکتر کرمانی با توجه به وزن و سن اینای من چیه ؟ کسی تجربه داره؟ چطوره؟

ممنون میشم پاسخ بدین

وزن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیایید تاپیک بامداد خمار 

پا ب پای ما کم کنید 😊

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

من رژیم کرمانی داشتم خیلی خوبه و تنوع غذایی بالایی داره

رژیم بهاره غفاری هم خیلی تعریف میکنن اما من امتحان نکردم

رژیم لیمومی هم امتحان کردم خیلی خوبه فقط تنوع غذاییشدکمه و یه مقدار به نسبت کرمانی گرون تره

مهم شروعه

با هر کدوم دوست داری استارت بزن

رژیماش خوبن اگه رعایت کنی من خواهرم گرفت وزن کم کرد اما جون پرخوریش بخاطر استرس بود برگشت

اگه پرخوریت عصبی باشه باید از روانشناس هم کمک بگیری 

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍

اینکه برنج و نون رو خیلی کم کنی ریزش مو میگیری👌👌👌

رژیم دکتر کرمانی هم شلیه به کالری شماریه فکر کنم، من با کالری شماری ۱۲ کیلو کم کردم و خیلی خوب بود،همممه چیزم میخوردم حتی بستنی و نون خامه ای، ببین اول توی گوگل این عبارت رو جستجو کن: کالری موردنیاز؛ بعد مثلا اگر کالری رو ۱۸۰۰ تعیین کرد، شما باید برای کاهش وزن ۲۰۰، ۳۰۰ کالری از اون کالری کمتر در روز بخوری مثلا حدود ۱۵۰۰ کالری، بعد نرم افزار کرفس رو نصب کن و در طول روز هرچیزی که میخوری یا هر ورزشی که میکنی توش ثبت کن، خودش بهت میگه که چقدر شده دیگه حواست باشه از اون عدد معین بیشتر نشه، اگر شد همون روز بسوزون، مثلا من اگر هوس بستنی میکردم و کالری روزانه م پر شده بود میرفتم بستنی میخوردم و بعدش حدود یکساعت دوچرخه سواری میکردم😊 همه چیز هم اگر وزن کنی دقیق تر از معیارهایی مثل کف دست و قاشق و... هست، اون رقم کالری روزانه رو بعد از دو ماه باز مثلا ۲۰۰ تا کمش کن و به روزی ۱۳۰۰ برسون... من همینجوری آهسته و پیوسته پیش رفتم و به روزی ۱۰۰۰ هم رسیده بودم،  اصلا عجله نداشته باش چون هرچی آهسته تر کم کنی سرعت بازگشتت هم کمتره، غذاتو هم کاااااملا بجو، هر لقمه ای رو بیش از ده بار! این خیلیییی مهم و کمک کننده است👌

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

تبریک

اول باید با دکتر مشورت کنی 

اگه همه چیت اوکی بود با به برنامه کالری شماری و ورزش ساده تو خونه بهت قول میدم به وزن دلخواهت میرسی. ففط باید پشتکار داشته باشی ول نکنی

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

چرا فقط دو سه هفته ؟ کلا چیپس پفک تخمه تنقلات شیرینی جات و نوشابه تعطیل . پیاده روی  تندروزی ۱۵ دقیقه. برنج و ماکارونی و سیب زمینی رو محدود کن . چاقی خیلی امراض با خودش میاره . تیرویید کم کار تنبلی تخمدان نازایی دیابت کبد چرب همش از چاقی میاد

رژیم لیمویی از اینستا پیدا کن. 

بهت برنامه میده .ورزش هم فقط پیاده  روی میگه. 

خیلیا راضی هستن ازش

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن