2821
2789
عنوان

هعییی زندگیی

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 23 پست

مشکلات واقعا زیاده منم گاهی داغون میشم هیچ کاری ازم برنمیاد ولی همیشه به خودم میگم خدا ما رو آفرید تا با این مشکلات امتحان بشیم این نیز بگذرد😔

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلات واقعا زیاده منم گاهی داغون میشم هیچ کاری ازم برنمیاد ولی همیشه به خودم میگم خدا ما رو آفرید ت ...

اره و رشد کنیم 

گاهی اوقات امید دارم زیاد گاهی هم مث الان ناامید و خسته میشم از دستمم هیچ کاری برنمیاد

واقعا هم میگذرع صبور باشید 

هیچ حرفی ندارم میدونم کلمات هم آرومت نمیکنن فقط با خدا باش و همیشه فکر کن خدا بغلت کرده منم شبایی که خیلی بیقرارم همش به خدا میگم بغلم کن امشب که حالم خرابه و صبح واقعا حس بهتری دارم انشاءالله خدا ی نی نی ناز وسالم قسمتت کنه منم ی سقط داشتم و واقعا بعدش داغون شدم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
اره و رشد کنیم  گاهی اوقات امید دارم زیاد گاهی هم مث الان ناامید و خسته میشم از دستمم هیچ کاری ...

توکل ب خدا باید کرد منم مثل شما کاری ازم برنمیاد و غصه میخورم

2823
2791
2779
2792