2777
2789
عنوان

تنهایی

108 بازدید | 14 پست

خسته شدم دیگه از تنهایی واقعا دیگه حس میکنم نمیتونم باهاش کنار بیام همه چیم امتحان کردم ولی ته ته دلم یه حس خیلی بدی هس من تک بچه ام و همیشه این حس باهام بودم خلاصه یه جوری خودمو سرگرم میکردم ولی دیگه واقعا نمیتونم خیلی خسته شدم هیچ راهی به ذهنم‌ نمیرسه به معنای واقعی هیچ کسو ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: موانع استجابت دعا رو گوش کن.

خیلی حالت بهتر میشه.

شاید عنوانش زیاد به موضوع شما ربطی نداشته باشه ولی مفاهیم زیبا و بسیار کاربردی داره که خیلی به دردت میخوره.

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
فامیل؟_کسیو نداری؟ دختر خاله پسرخاله؟ کدوم شهر و دیاری؟

خاله ندارم ،داییم هس که ازدواج نکرده نزدیکم نیستیم فقط دایی و مامان بزرگ بابا بزرگ دارم اینایی که گفتیو ندارم تهرانم به معنای واقعی هیچ کسو ندارم که حس کنم هست و دلخوش باشم هیچ کس

عزیزم من کلی فامیل دارم.یکی از یکی آشغال تر و به درد نخور تر.فک و فامیل نداشته باشی شرف داره به اینکه کلی آدم عوضی دورت باشه.بعدشم این اوضاع کرونا که همیشگی نیست سال بعد دانشگاه میری اونجا کلی سرگرم میشی و دوست پیدا میکنی.باشگاه و کلاسای مختلف میری و میتونی اونقدری سرتو گرم کنی که وقت اضافی نداشته باشی. این مدت هم که اوضاع اینجوریه یکمی تحمل کن کلی کتابای خوب هست برای خودسازی و موفقیت کتابای به درد بخور بخون سعی کن روند زندگیتو عوض کنی من خودم الان یه مدته لنگ ظهر بیدار میشم میخوام یه تجربه جدید داشته باشم از این به بعد زود بخوابم یه ساعت قبل اذان صبح بیدار شم هم نماز شب رو تجربه کنم هم از آرامش و سکوت دم سحر استفاده کنم.از این اپلیکیشن های بدنسازی بریز تو گوشی ات روزی یه ساعت ورزش کن بعد برو دوش آب سرد بگیر. ..نمیدونم به مسائل مذهبی علاقه داری یا نه اما اینی که بهت میگم معجزه میکنه تو اینترنت بزن سلسله مباحث تنها مسیر ،40 جلسه است هرروز یکیشو گوش بده زندگیتو عوض میکنه باور کن.بعدم اگه خانواده اجازه میدن میتونی نزدیکای خونه پیاده روی کنی.نزار تو این سن که اوج جوونیته افسرده شی .اتاقتو پر گلدون کن و دکورشو عوض کن.برنامه شیرینی پزی و ... دانلود کن چیزای جدید درست کن.

عزیزم من کلی فامیل دارم.یکی از یکی آشغال تر و به درد نخور تر.فک و فامیل نداشته باشی شرف داره به اینک ...

سعیمو میکنم پارسال افسردگی گرفتم دارو میخورم ولی دوباره داره برمیگره مرسی عزیزم از راهنمایی هات خیلی بهم امید دادی♡