2777
2789

شما مراعات میکنید وگرنه الان شمال پر مسافره متاسفانه😒

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما مراعات میکنید وگرنه الان شمال پر مسافره متاسفانه😒

بخدا اینقدر دلم برای این پرستارها دکترا میسوزه با این لباس ماسک چه جوری تحمل میکنند تاسرکوچه هم که میرم عذاب وجدان دارم

بخدا اینقدر دلم برای این پرستارها دکترا میسوزه با این لباس ماسک چه جوری تحمل میکنند تاسرکوچه هم که م ...

من شمال زندگی میکنم.باور میکنی ما خودمون الان چند ماهه نه جنگل رفتیم نه دریا رفتیم بعد مسافریه ک ریخته تو خیابون و کنار خیابون چادر زدن،ماسکاشونو ک نگم برات همه کف خیابون ریختن.دخترعمه و پسرعمه هام اکثرشون پزشکن،دیگ تو گروهمون التماس میکنن،از نظر روحیه داغون شدن،خانواده هاشونو واقعا درست حسابی نمیبینن،میگم ما خودمون مگه دلمون تفریح مسافرت استراحت نمیخواد چرا بعضی مردم درک نمیکنن

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
ما داریم زجر میکشیم و فقط ارزوم بود یه روز برم شمال لب ساحل بشینم برگردم اما میگم انصاف نیست

من ده دقیقه با دریا فاصله دارم،خونم روبروی جنگله،بچه هام کلافه شدن،ولی نمیرم و نرفتم،ما هم خسته شدیم دیگ.فقط میبرمشون یا با متشین دورشون میدم یا پیاده تو شهرک قدم میزنیم.ماشینی هست ک از راهای دور میان.تازه خونه هم شبانه کرایه میکنن🤦‍♀️

کی میخاد فرهنگ ما درست بشه خدا میدونه 

آره بخدا