2777
2789
عنوان

خب خانما بیاین از هنر هاتون بگید بجز ترشی و مربا

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 31 پست
جزغاله چیه؟

روغن دمبرو که میگیرم دمبه ها جزغاله میشن روغنو توی شیشه میکنم جزغاله هاشو تو خمیر نون میزارم

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رب گوجه،خیار شور،سس کچاب،همبرگر و فست فود های متنوع،و گراتنها،جزغاله،قلیه،غذاهای محلی خودمون مثل جوش پره

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

رب گوجه،خیار شور،سس کچاب،همبرگر و فست فود های متنوع،و گراتنها،جزغاله،قلیه،غذاهای محلی خودمون مثل جوش ...

جوش پره چیه؟؟ البته سکس. کچاپ هم اگه میشه یادم بده

خاستم یه هنر یادت بدم ک چرخ نداری من سرویس اشپزخونمو چندوقت پیش خودم دوختم برا اولین بار، حالا عکس ...

مرسی عزیزم اگه گرفتم حتما میام ازت یاد بگیرم

۳۲ سالمه هنر خوردنی ندارم 😁

حتما علاقه نداری. من سرم درد میکنه واسه این کارا خودمون زیاد نمیخوریم درست میکنم میبرم برا خونه مادر شوهرم کیف میکنه

طرز تهیه ی سس کچاب،رب گوجه یا آب گوجه،هر کدوم که در دسترس بود،اب گوجه بجوشونم تا غلیظ بشه،مثلن برای یک شیشه سس یک قوه سیر رنده شده،با ۳قاشق شکر،یک چهارم لیوان سرکه،و چند قاشق روغن،و نمک.و ادویه خورشتی بندری،و یا ادویه فست فود یا کمی،و زعفرون در اخر،عالی میشه

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

حتما علاقه نداری. من سرم درد میکنه واسه این کارا خودمون زیاد نمیخوریم درست میکنم میبرم برا خونه مادر ...

نه مامانم نمی زاره می گه آشپزخونمو بهم می ریزین 

رفتی خونه خودت بپز که اونم قسمتم نش