2777
2789
عنوان

خانما ی مربا پز بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 28 پست
یه لحظه فک کردم. تو امضات نوشتی پدر اسکل است😐

برای امضات....غلظت خونت احتمالا زیاد یک مدت سرکه سیب یک قاشق چایخوری تو آب یک لیوان بریز بخور خوب میشی .منم اینطوری بودم درست شدم

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
به مرسی. چجوری درست میکنی

به رو میشوری بعد خرد میکنی بعد دوباره بشور و بپز و اونوقت شکر بریز تا قوام بیاد آخرش هم هل و گلاب بریز. اگه تو دیگچه مسی درست کنی و از اول دم بزاری آخرش قرمز میشه. اگه تو ظرف لعابی درست کنی صورتی میشه. تو ظرف معمولی زرد میشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ترشی خیار چنبر گذاشتم

اصل ترشیا مال پاییز با کلم ( بندری _ کلم قرمز و زرد )

مربا من یه سری به و انجیر پختم هویجم اگه رحم کنیم بهش بمونه درست میکنم

سیب الان فراوون و ارزون کمپوتش خوشمزس

برای امضات....غلظت خونت احتمالا زیاد یک مدت سرکه سیب یک قاشق چایخوری تو آب یک لیوان بریز بخور خوب می ...

اگه بار دار بشم ایرادی نداره؟؟؟ 

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄
من ترشی خیار چنبر گذاشتم اصل ترشیا مال پاییز با کلم ( بندری _ کلم قرمز و زرد ) مربا من یه سری به و ...

ختخخخخ هویج میارم. ولی دلم خواست انجیر درست کنم انجیرو چجوری درست میکنی. قیمتش چجوریاست گرونه یانه؟؟؟ 

به رو میشوری بعد خرد میکنی بعد دوباره بشور و بپز و اونوقت شکر بریز تا قوام بیاد آخرش هم هل و گلاب بر ...

خیلی ممنونم عزیزم💋💋💋

آره همچین گفتی شک کردم.من خودم دیدم انجیر زرد من مادرشوهرم میپزه عالی خیلی خوب

عزیزم اممانش هست من توی گروه بامداد خمار باشم یا دیگه اصلا عضو نمیگیرن

عزیزم اممانش هست من توی گروه بامداد خمار باشم یا دیگه اصلا عضو نمیگیرن

نمیدونم از مدیرا بپرس شب بیدارم صدا کن بپرس

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
ختخخخخ هویج میارم. ولی دلم خواست انجیر درست کنم انجیرو چجوری درست میکنی. قیمتش چجوریاست گرونه یانه؟؟ ...

انجیر کیلو 15 

من فقط یه بار درست کردم چون فقط خودم دوست دارم

من درسته میزارم

آب میزارم جوش بیاد شکر اضافه میکنم

( هر چقدر انجیر داشته باشم 200 گرم کمترشو شکر میریزم )

وقتی شربت جوش اومد و قوام داشت میومد هل نصف میکنم میندازم یکم قل بزنه

بعد انجیرا رو اضافه میکنم 1 ساعت میزارم بپزه

یه لحظه فک کردم. تو امضات نوشتی پدر اسکل است😐

😂

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
انجیر کیلو 15  من فقط یه بار درست کردم چون فقط خودم دوست دارم من درسته میزارم آب میزارم جوش ...

خیلییی ممنونم عزیزم