2821
2789
عنوان

اخلاق عجیب

142 بازدید | 13 پست

مادرشوهرم کنار همه اخلاقای خاصش دوست داره مچ منو بگیره 

اول زنگ میزنه شوهرم اطلاعات در میاره بعد زنگ میزنه به من همونارو میپرسه ببینه من راست میگم یا نه 

بعدشم سریع لو میده که همین تازه از شوهرم پرسیده 😶به شعور آدم برمیخوره

شما دارید از این آدما؟ 

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂

ن ندارم 😶

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ادماي سن بالارو نميشه عوض كرد

پس بهتره نديده بگيرين اين رفتاراشو

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

ادماي سن بالارو نميشه عوض كرد پس بهتره نديده بگيرين اين رفتاراشو

میگم یعنی ماهم اینجوری میشیم 😬

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

دفعه دیگه پرسید با احترام بهش بگو خودتون که از همه چیز خبر دارین

اگه گفت نه و اینا بگو مگه از y (اسم همسرتو بگو )نپرسیدین😎

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊
یه خاله دارم دقیقا همینجوریه

یعنی چی؟ لااقل نگه دو دیقه قبل زنگ زده به یکی دیگه همه چیم میدونه 

باز خوبه تا حالا پیشش ضایع نشدم 

میگم یعنی ماهم اینجوری میشیم 😬

😂😂نه بابا

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

دفعه دیگه پرسید با احترام بهش بگو خودتون که از همه چیز خبر دارین اگه گفت نه و اینا بگو مگه از y (اس ...

این موقع فقط زبونم بند میاد 

2790
2823
2791
2779
2792