2777
2789
عنوان

خونه مامانم

138 بازدید | 12 پست

من ی مشکلی دارم شاید بعضیاتون بخندید یا بگید اینم شد مشکل یا بگید قدر مادرت بدون

من قدر مادرمو می‌دونم اما ی موضوعی باعث عصبی شدنم شده ک به شوهرم به هر نحوی میفهمونم متوجه نمیشه و باز کار خودش می کنه

من دوست ندارم هرروز هفته یا بیشتر هفته برم خونه مامانم ،متاسفانه شوهر من این موضوع متوجه نمیشه ، خونه ما ده دقیقه فاصله داره با خونه بابام. بابت هر موضوعی یا هر دور زدنی شوهرم میاد خونه مامانم اینا ، این کارش باعث شده احتراممون کم بشه بابام منت بذاره سرم ، بی احترامی کنه مثلاً داریم میریم خونه اشغالاش میده دست شوهرم بگه میری اینم ببر سرکوچه با اینکه ببینه دستش بند یا وسیلس، با دومادای دیگ اینطور نیست، من بگم بیا بریم ی دور بزنیم نمیاد اگر بگم بعدش بریم خونه مامانم زود میاد ، من اذیت میشم ازین همه خونه مادرم رفتن احساس می کنم حریم خصوصی یا زندگی شخصی ندارم اینکارش باعث شده مادرم بیش از حد تو کارام دخالت کنه، با شوهرم حرف میزنم خودش میزنه کوچه علی چپ ،میگ چیه منت خونه بابات نذار سرم ناراحتی دیگ نمیرم اما باز میره و فقط دعوا میشه اعتراض کنم

حالا ما میریم خونه بابام اینا میگم آشغالم بدید ما ببریم

آخه موضوع فرق داره ،من ابایی از اینکار ندارم حرمت ها برداشته شده ، مثال بابام توروم میگه به یخچال دست نزن به شوهرت بگو سرراه فلان چیزم بخره بیاره ،مگه شام میمونی ؟؟؟ما شام نداریما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه موضوع فرق داره ،من ابایی از اینکار ندارم حرمت ها برداشته شده ، مثال بابام توروم میگه به یخچال دس ...

درسته.بنظرم خونه خودتونه مشخص کن هفته ای یبار بیشتر نرین .بنظرم بیشتر از هفته ای یبار زیاده.شوهرت بدون شما میره؟یا با هم میرید؟

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
وای خیلی بده...یواش یواش کم کن رفت و آمد رو...فقط آخر هفته برو...تو تری شوهرت هم‌نمیره دیگع...فاصله ...

من می‌خوام اما شوهرم متوجه نیست به من میگه نرو منت خونه بابات داری سر من میذاری باید التماس کنم خونه بابات بری 

درسته.بنظرم خونه خودتونه مشخص کن هفته ای یبار بیشتر نرین .بنظرم بیشتر از هفته ای یبار زیاده.شوهرت بد ...

اصرار می کنه باهم بریم ، بگم نه چنان ناراحت میشه دیگه تحویلم نمیکیره

اصرار می کنه باهم بریم ، بگم نه چنان ناراحت میشه دیگه تحویلم نمیکیره

اشکال نداره بذار ناراحت شه .دلیل اسرارش چیه؟با خودش صحبت کردی؟تیکه های باباتو شنیده؟

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
من می‌خوام اما شوهرم متوجه نیست به من میگه نرو منت خونه بابات داری سر من میذاری باید التماس کنم خونه ...

توجه نکن به حرفش...مجبور میشه کوتاه بیاد..خودت رو مشغول نشون بده..با کارِ خونه یا کتاب یا هرچی...

این عادت رو از سرش بنداز

اشکال نداره بذار ناراحت شه .دلیل اسرارش چیه؟با خودش صحبت کردی؟تیکه های باباتو شنیده؟

اره گفتم میگه تو داری براشون حرف درمیاری بابات همچین حرفی نمیزنه ، بهش بگم میگ تنهایی حوصلم سر میره

اره گفتم میگه تو داری براشون حرف درمیاری بابات همچین حرفی نمیزنه ، بهش بگم میگ تنهایی حوصلم سر میره

بنظرم که هر چقدرم حوصلتون سر رفت بیشتر از هفته ای یبار نرید کم کم شوهرت عادت میکنه.حالا شوهرمن زور زورکی منو میبرد خونه مامانش اینا اونا هم بهمون بی احترامی میکردن  انقدر با شوهرم دعوام شد که الان هر هفته یبار یا دو هفته یبار میریم خونشون رفتارشون خیلی بهتر شد