2777
2789
عنوان

شغل

179 بازدید | 17 پست

سلام بچها من صبح ها شاغلم ولی عصرها بیکارم و مجردم هستم و واقعا عصرها حوصلم سر می‌ره ؛ دیگه هم زیاد حوصله رفیق بازی ندارم ؛ حوصله خونه موندن و اینا هم ندارم 

میخام برای عصرم یه کاری بکنم نمی‌دونم چی کار درسته ؛؛ میتونم برم اسنپ کار کنم یه پراید دارم ؛ یا برم یه مغازه ای جایی کار کنم ولی چون اسیری داره و باید راس ساعت بری و بیای و برای خودت هیچ وقتی نداری سختمه ؛ میتونم روی یه پیجی چیزی روی اینستا و اینا سرمایه گذاری کنم؛ یا یه کاری برای خودم شروع کنم که خب باید وام بگیرم و نمی‌دونم چه کاری و ممکنه ضرر کنم و یا برم کلاسی چیزی و یا ادامه تحصیل ؛ ولی ترجیح میدم کاری کنم که کمک خرجم باشه ؛؛ نظر شما چیه دوستان ؟!؟ 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تا ساعت ۳ خب استراحت نهایت تا ۵ بقیش چی 

برو ورزش 

البته اگه قصدت پول دراوردنه که شغل دوم داشتن یعنی بعد از ظهر به بعد یا باید حرفه ای بلد باشی یا میتونی فروشندگی بری چون شرکتی بعد از طهر به بعد نیست

باید اعتراف کنم از تمام اشک ها و شکایت همین که مادرم میخندد من خوشبختم💚😊
میخام حقوق بخونم نمی‌دونم خوبه یا نه 

حقوق عالیه، ولی متاسفانه بدون کنکور جذب کردن الان کلی فارق التحصیل داره یعنی حقوق خوندن راحته قسمت سختش آزمون وکالت قبول شدنش هست مگر اینکه کارمند باشید فقط خود مدرک رو لازم داشته باشین

میخام برم اسنپ کار کنم بنظرت بده؟؟؟ 

اره اصلا خوب نیست 

تهرانی؟

انقدر فعالی این شرکت بادران فروش شبکه ای فعالیت کن نمیدونم حقیقتش کارشون درسته یا نه بعضیا میگن کلاهبرداریه بعضی ها میگن میشه خوب پول دراورد

باید اعتراف کنم از تمام اشک ها و شکایت همین که مادرم میخندد من خوشبختم💚😊