2777
2789
عنوان

من برای پر شدن مژه ها و ابرو ها........

530 بازدید | 30 پست

از مخلوط ویتامین Eو روغن کرچک و روغن بادوم تلخ و وازلین استفاده می کنم یعنییییی عالیه😍😍

مراقب خودت باش از تو فقط یه دونه تو دنیا وجود داره😍😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سیاه دانه و کرچک نارگیل میزنم محشره

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
جدی نتیجه گرفتی خوشبحالت چند وقته استفاده میکنی

آره من اصلا ابرو و مژه نداشتم کلا محو بود😂😂😂2یا3ماهی میشه

وای جدی میگی ؟چقد طول کشید تا نتیجش رو ببینی ؟

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
آره

ویتامین  E قرصه دیگه ؟چند تا قرص بدی بهش؟

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
وای جدی میگی ؟چقد طول کشید تا نتیجش رو ببینی ؟

من 2یا3ماهه دارم ازش استفاده می کنم  پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید