2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله که هر چه زودتر باردار بشی و خدا یه نی نی سالم بهت بده

خیلی ممنونم گلم ایشلا همه منتظرا.بچه شمام مبارکه ایشلا بسلامتی بغل بگیری راستی داروی چیزی مصرف میکردی؟

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
ان شاالله عزیزم

خیلی ممنونم گلم

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

مبارکه بارداری😍😍

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
خیلی ممنونم گلم ایشلا همه منتظرا.بچه شمام مبارکه ایشلا بسلامتی بغل بگیری راستی داروی چیزی مصرف میکرد ...

ممنون،نه هیچی، ولی خب متاسفانه دو روز بعد تخمک گذاری متوجه شدم عفونت دارم قرص و پماد دکتر نوشت حالا فردا باید دوباره برم دکتر ببینم آیا مشکلی برای جنین نداره با توجه به این که باردار بودم

ممنون،نه هیچی، ولی خب متاسفانه دو روز بعد تخمک گذاری متوجه شدم عفونت دارم قرص و پماد دکتر نوشت حالا ...

هالا اونارااستفاده کردی یا نه؟

هالا اونارااستفاده کردی یا نه؟

آره مجبور بودم چون عفونت شدید بود دکتر گفت مشکلی نیست چون فعلا نمیدونیم باردار هستی یا نه، حالا فردا برم انشالله که مشکلی نداشته

آره مجبور بودم چون عفونت شدید بود دکتر گفت مشکلی نیست چون فعلا نمیدونیم باردار هستی یا نه، حالا فردا ...

ن انشاء الله

الان دوازده روز مونده به پریودم کی تست بزنم درست نشون میده

یک هفته بعداز تاریخ پریودت.

من خودم۲۰روز بعداز تاریخ پریودم زدم.

بنظرم هرچی استرس نداشته باشی و دیرتر بزنی بهتره