2777
2789
عنوان

شام چی دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 65 پست
مشکل اینه ک نمیدونم اصن چطور درست میکنن 😆😆

بگم بهت؟؟؟؟؟

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه کدبانویی  میگم گلم بعد سرخ شدن مرغ رنگش مثل عکسایی که تو نت هست میشه؟ دیدی چقد شیک و خ ...

قربونت ممنون،اره دقیقا اگر با رب درست کرده باشی رنگش اونجوری میشه.

واسه پختنشم ی ترفند یادت میدم درست کردی برای سلامتی خونوادم نی نی خودم  و نی نی دارشدن داداشم صلوات بفرست

پیاز رو همیشه برای خورش رنده کن،تا لعاب دارشه،برای مرغ هم ی پیاز بردار رنده کن ،من چون شوهرم فلفل دلمه ای نمیخوره اونم رنده میکنم،برای طمع و بوی صحمس

عالیه،بعد همونجوری ادویه و زردچوبه و نمک و فلفل سیاهتو رب رو بزن و مرغارو بذار روشو و درشو ببند زیرشم کم کن تا اب پیاز بخارشه بره تو خورد مرغ بعد چن دقیقه برشون گردون تا اونطرفشم‌ بره،اگر خیلی کمش کنی خودش م آب میندازه دیگه نیازی ب اب اضافی نیست بریزی،اگر دیدی ابش کمه و مهمون داری ی لیوان اب بریز و کمش کن،ببین دیگه مرغات بو ضحم نمیده و ازهمیشه مزش عالیترمیشه.بعد ببین من برای طمع بهترش برای مهمونیا ی قاشقم رب انار ملس میریزم،خیلی عالی میشه

من چلوگوشتمم اینجوری میپزم اون ک اصلا آب نمیریزم باهمون اب پیاز و ابی ک خودس میندازه میپزه،زیرشو خییییلی کم میکنم زودم بارمیذارم.

و بدون ک راز جاافتادن خورش ها زود بارگذاشتنشونه،من قرمه یا قیمه واسه شام رو از صبح زود میذارم وقتی مهمون دارم و اولشم گوشتای توخورش رو با پیاز رنده شده میذارم روشعله تا اب پباز بره تو خورد گوشتا،بعد ک آبش جمع شد سرخش میکنم پیاز و گوشت رو.ایناهمه ترفندای من بودن.

ازخود تعریف نباشه همه ازم تعریف میکنن.

حالا صلواتارو بفرست.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
قربونت ممنون،اره دقیقا اگر با رب درست کرده باشی رنگش اونجوری میشه. واسه پختنشم ی ترفند یادت میدم در ...

قوربونت بشم 

رو چشمم 

ممنون کد بانو 

برات ون یکاد خوندم 

صلواتا رو هم فرستادم

من بهترینم...😍
قوربونت بشم  رو چشمم  ممنون کد بانو  برات ون یکاد خوندم  صلواتا رو هم فرستاد ...

زنده باشی خانم گل،لطف کردی منم برای سلامتی خودت و خونوادت ۵تا صلوات خوندم

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰