قربونت ممنون،اره دقیقا اگر با رب درست کرده باشی رنگش اونجوری میشه.
واسه پختنشم ی ترفند یادت میدم درست کردی برای سلامتی خونوادم نی نی خودم و نی نی دارشدن داداشم صلوات بفرست
پیاز رو همیشه برای خورش رنده کن،تا لعاب دارشه،برای مرغ هم ی پیاز بردار رنده کن ،من چون شوهرم فلفل دلمه ای نمیخوره اونم رنده میکنم،برای طمع و بوی صحمس
عالیه،بعد همونجوری ادویه و زردچوبه و نمک و فلفل سیاهتو رب رو بزن و مرغارو بذار روشو و درشو ببند زیرشم کم کن تا اب پیاز بخارشه بره تو خورد مرغ بعد چن دقیقه برشون گردون تا اونطرفشم بره،اگر خیلی کمش کنی خودش م آب میندازه دیگه نیازی ب اب اضافی نیست بریزی،اگر دیدی ابش کمه و مهمون داری ی لیوان اب بریز و کمش کن،ببین دیگه مرغات بو ضحم نمیده و ازهمیشه مزش عالیترمیشه.بعد ببین من برای طمع بهترش برای مهمونیا ی قاشقم رب انار ملس میریزم،خیلی عالی میشه
من چلوگوشتمم اینجوری میپزم اون ک اصلا آب نمیریزم باهمون اب پیاز و ابی ک خودس میندازه میپزه،زیرشو خییییلی کم میکنم زودم بارمیذارم.
و بدون ک راز جاافتادن خورش ها زود بارگذاشتنشونه،من قرمه یا قیمه واسه شام رو از صبح زود میذارم وقتی مهمون دارم و اولشم گوشتای توخورش رو با پیاز رنده شده میذارم روشعله تا اب پباز بره تو خورد گوشتا،بعد ک آبش جمع شد سرخش میکنم پیاز و گوشت رو.ایناهمه ترفندای من بودن.
ازخود تعریف نباشه همه ازم تعریف میکنن.
حالا صلواتارو بفرست.