2777
2789
عنوان

شام چی دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 65 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جاتون خالی من مرغ گذاشتم الانم پخته گذاشتم سرخ شه، اخه مادرشوهرم خونه دخترشه،واسه شوهرشو پسرکوچیکش هم شام درست کردم زنگ زدم گفت خستس نمیاد گفتم زود اماده کنم بیاد پسرش ببره.زود شام میخورن نزدیکه برنجمم دم بکشه.😊

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
من هوس زرشک پلو با مرغ کردم  بلد نبودم درست کنم  شوهرم رفته از بیرون بگیره برام

ای جونم

چرا ببد نبودی عزیزدلم

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
جاتون خالی من مرغ گذاشتم الانم پخته گذاشتم سرخ شه، اخه مادرشوهرم خونه دخترشه،واسه شوهرشو پسرکوچیکش ه ...

به به

نوش جونتون

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
مرع و بعد پختن سرخ میکنی؟

بله اینجوری مجلسی تر میشه.سُسشم جدامیذارم توی ظرف مرغای سرخ شده هم جدا باسیب زمینی و هویج خلالی سرخ شده تزیین میکنم میذارم توی ظرف میذارم تو سفره شیک میشه‌.برای وقتایی ک مهمون دارم.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
جاتون خالی من مرغ گذاشتم الانم پخته گذاشتم سرخ شه، اخه مادرشوهرم خونه دخترشه،واسه شوهرشو پسرکوچیکش ه ...

چه عروس خوبی. منم هروقت مادرشوهرم میره مسافرت زنگ میزنم پدرشوهرم دعوت میکنم

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
بله اینجوری مجلسی تر میشه.سُسشم جدامیذارم توی ظرف مرغای سرخ شده هم جدا باسیب زمینی و هویج خلالی سرخ ...

معلومه کدبانویی 

میگم گلم بعد سرخ شدن مرغ رنگش مثل عکسایی که تو نت هست میشه؟

دیدی چقد شیک و خوشرنگن

من بهترینم...😍
تازه عروسم  دوس دارم مث زرشک پلو هتل و رستوران درست کنم

اينستا داري؟

توي قسمت سرچ بزن زرشك پلو برات مياره عزيزدلم

من زرشك پلو هام خيلي خوش طعم ميشه به گفته اطرافيان اما فلفل دلمه نميزنم چون دوست نداريم

😂😂😂😂😳😳😳چه جااااالبببببببب

نوش جونتون

اينستا داري؟ توي قسمت سرچ بزن زرشك پلو برات مياره عزيزدلم من زرشك پلو هام خيلي خوش طعم ميشه به گفت ...

مرسی فدات   شوهرم اورد و خوردیم  ولی توش کرفس انداخته بود و بنظرم خیلی خوشمزس

مرسی فدات   شوهرم اورد و خوردیم  ولی توش کرفس انداخته بود و بنظرم خیلی خوشمزس

نوش جونت

خب چند بار درست كن طعمش دستت مياد

همه از اول حرفه اي نبودن كه