2821
2789
عنوان

جاری بد ذات

3419 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها کیا جاری هاشون خیلی اب زیرکاه و مارموزه ؟

جاری من خیلی بد ذاته جوری ک هر چی خانواده ی شوهرم بدی کرده باشن اصلا یا جواشونو نمیدم یا فقط رفت و امدم رو محدود میکنم ولی جاریم برعکسه همیشه هم میگه باید سیاست داشته باشی چهار سال هم از من بزرگتره ولی بعد من عروسی کرده حالا نمونه ی کاراش اینه ک میشینه پیش من همش از مادرشوهر و دختراش بد میگه ولی اگه در همون حال از در وارد شن پا میشه میره جلوشون به قربون صدقه رفتن چند وقت پیش هم یه دعوای حسابی با ما گرفت و یه کاری کرد ک خواستم هرچی تا حالا حرف اورده از مادرشوهر بگم ولی اینکارو نکردم بنظرتون چیکار کنم باهاش ؟؟جریان دعوا رو اگه خواستید و کاری ک کرده رو میگم ک شما قضاوت کنید کارشو 

😐😐😐😐وقتی خواس غیبت کنه بگو به من مربوط نیس زنیکه سلیطه دورو

تو تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ برامون ریدن  لطفا اگه تاپیک خاله زنکی،جنایی،آرایشی دیدین عفتو صدا کنید.دوس دارم... ببخشید بچم رو گازه زود ریپلای بزنین باس برم   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جاری همینه...منم عروس اولم جاریم ۶سال ازم بزرگتره خیلی سیاستش بیشتره...انقدر بخاطر کاراش شور زدم ک مریض شدم از وقتی رفتم دکتر دیگه برا چیزای الکی اعصاب خودمو خورد نمیکنم چرا الکی تپش قلب بگیرم؟البته من خودمم گاهی حسادت داشتم و جاریم و شوهرشم صدبرابر من به من حسادت میکنن😄ولی الان تمام وقتم صرف کار کردن و درس خوندن و ورزش و کارای خونه و اینا میشه دیگه وقت ندارم خیلی به کاراش فکر کنم

بامدادخمار      وزن ۸۱.۷۰۰        قد ۱۷۰

ما خودمون داریم ساختمون میزنیم اینا زودتر از ما ساختن و الان دوساله رفتن تو خونشون ولی هر وسیله ای میخوان بخرن میان دم شوهر منو میبینن ک اون بهشون پول بده با اینکه خونه خودمون ناقصه الانم شوهرم بهشون چهل میلیون پول داد رو حساب چهار پنج روز دیگه ک قراره طلاهاشو بفروشه پولمونو بده ولی بعد یک ماه و نیم هر چی میگفتیم پولمونو نمیدادن با اینکه طلاهاشم فروخته بود خلاصه شب شوهرم رفت خونشون گفت میخوام برم پولمو پس بگیرم دیدم بعد نیم ساعت جاریم زنگ زد داد و بیداد پشت گوشی ک این چه وضع زندگیه برامون درست کردی شوهرت زده همه وسایلمونو خورد کرده بهمون فحش داده و جیغ میزد پشت گوشی ک تقصیر تو بوده بعدا فهمیدم مادرشوهر و پدرشوهرم رفتن خونشون واسه همین زنگ زده ک منو جلوی اونا خراب کنه خودش پشت سر مادرشوهرم میگه راضی به مرگشم کی بشه بمیره ولی از رو بهش میگه مامان من نمیتونم انقد پست باشم ولی متاسفانه اونو بیشتر دوس دارن یه حرفایی هم مادرشوهر پشت سر من پیشش زده ک اومده بهم گفته اگه بهشون بگم میفهمن چوقولی کرده ولی نمیدونم بگم یا نه 

😐😐😐😐وقتی خواس غیبت کنه بگو به من مربوط نیس زنیکه سلیطه دورو

بخدااااا ک سلیطه س حیف جواب خوبی بعضیا واقعا هاری میگیرن حالا شده حکایت این بخدا برای ما هیچ کاری نکردن خانواده پدر شوهرم نه جهیزیه نه خونه ولی واسه اونا هم ساختن هم خریدن بعد پشت سرشون هزارجور نفرین میکنه بهشون در صورتی ک من میگم نکردن خودمون میخریم بی منت ولی چون زبون بازه مادرشوهرم خیلی دوسش داره نمیدونه پشت سرش چی میگه منم میگم لیاقتشون همچین عروسیه واسه همین تا حالا بهشون نگفتم ک هر چی از من میگید میاد بهم میگه 

چقدر پست و کثیف...من بودم همشو میگفتم، حالم بهم خورد واقعا.

بخدا رنگ به روم نمونده بود از استرس ک این زنگ زد رفتم تو راه پله نشستم تا شوهرم اومد قسمش دادم گفتم چی ازش شکوندی گفت بخدا هیچی فقط پر رو بازی دراورده برادرم گفته پولتو ندارم نمیدم شش ماه دیگه بهت میدم تا حساب کار دستت بیاد هیچی ازش نشکونده بود ولی این زنگ زده لود بمن میگفت خونمو خورد و خاکشیر کرده 

بخدا رنگ به روم نمونده بود از استرس ک این زنگ زد رفتم تو راه پله نشستم تا شوهرم اومد قسمش دادم گفتم ...

ببین یعنی این چیزارو خوندم چندبار نفس عمیق کشیدم که اینجا بهش فحش ندم به خدا... چه موجودات چندشی پیدا میشن

🖤

ببین یعنی این چیزارو خوندم چندبار نفس عمیق کشیدم که اینجا بهش فحش ندم به خدا... چه موجودات چندشی پید ...

خدا جوابشو بده بهتر از خودمه هر کی رو واگذار کردم به خدا دیر یا زود نتیجشو دیدم