2777
2789
عنوان

عروس غریبه

408 بازدید | 25 پست

کسی هس عروس شهر دیگه شده باشه و یا اینکه عروسشون مال یه شهر دیگه باشه ایا این هم شهری نبودنش رو میزنید تو سرش یا بهتون تیکه میندازن که تو برا هفت پشتمون بسی با اینکه شما فرهنگ خیلی بالاتری نسبت خودشون داشته باشید

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ن والا ما یه عروس داریم . تازه همهههه خیلیییی بیشتر ازین که لیاقتشو داشته باشه باهاش صمیمی شدیم . البته خب شوخی هایی میکنیم که خب شوخیه ب دل نمگیره اونم مثل خودمون شده . 😂 

کاربری برا دونفر .
😐😐😐اخه چرا باید تیکه بندازیم

خیلی جدی به من تیکه میندازن چرا پس 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

وااا چرا بزنیم تو سرش... اتفاقا مامان من ک همیشه برا عروسیمون غصه میخوره میگه این طفلی غریبه اینجا.. ...

پس چرا به من تیکه مینذازن

ب منم انگلیسی یاد میدی😐😍

یه چیزایی رو نباید فهمید،ندونستن آرامش داره🖤  🍃🍃🍃🍃همه چی به وقتش قشنگه...💕💕                    هار بودن افتخار نداره .. با احترام جواب بدین...خارهاتونو فرو نکنین ما بازم میفهمیم خار دارین خارپشتای آفریقایی(معذرت از دوستای با فهم و شعور....مخصوص یه عده هاره)🙂💫
چون تو از خانوادشون بالاتری لجشون میگیره

البته من و شوهرم شهر اونا زندگی نمیکنیم خیلی کم همو میبینیم اما تلفنی تیکه میندازن